lauantai 4. toukokuuta 2013

Liikuntahaaste
Eilen SatuMaria heitti haasteen blogissaan. Haaste oli niin mua, että oli pakko ottaa haaste vastaan. Piti siis kertoa kolme syytä, jotka saa minut liikkumaan ja vastaavasti toiset kolme, jotka saa jättämään treenit väliin.

Olen niin liikuntakoukussa, että ihan helppo ei ole keksiä syitä, että miksi jättäisin treenit väliin. Jos jätän väliin niin yleensä mun täytyy olla niin kipeä, että se vaarantisi terveyten, se on pääsyy, että milloin voisin jättää liikunnan väliin. 

Itse liikun mieluiten aamuisin ennen töihin menoa, koska liikunnasta saa niin hyvän tunteen koko päiväksi. Itse nousen saliaamuina klo 4.45 ja olen salin ovella jo heti 6.30 odottamassa kun he avaavat siellä ovet. Muuta liikuntaa voin harrastaa sitten töiden jälkeen (esim. sauvakävelyä ja vesijuoksua).

Kolme asiaa, mitkä saa mut liikkumaan.

1. Toive, että jonain päivänä mä olen vielä NIIN kunnossa. 
2. Toivo parammasta lihaskunnosta.
3. Usko, että olen vielä joskus ihannepainossani.

Kolme asiaa, jotka saavat minut jättämään treenit väliin.

1. Sairaus, joka estää liikkunnan (= täytyy olla kuolemansairas).
2. Loma, jolloin olen jossain liikkuntakeskuksen ulottumattomissa. Tosin tasan varmasti, jotain liikuntaa keksin tällaisille päiville ehdottomasti.
3. Hyvin harvoin esim. lomalla voi olla lähteminen suurin syy, mutta pyrin lomaviikollakin ainakin 2 kertaa lähteemään tuonne Elixiaankin. 

Suosittelen muillekin, että liikkukaa, liikukaa. Jonain päivänä tuo liikunta palkitsee teidät. 

Maiju4 kommenttia:

 1. Liikkuminen on tärkeää ja ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunta on vaan NIIN ihanaa ja tietenkin tärkeää.

   Poista
 2. Kiva, kun otit haasteen vastaan :) Liikkukaamme niin kauan kuin terveytemme sen sallii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mä olen sanonut, että liikun siksi, että jaksan vielä 85-vuotiaanakin kävellä korkokengissä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.