sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mummolaan kun pyöräilemme

Fillari tuli kaivettua varastosta esiin. Jo pidempään on ollut mielessä, että pitäisi saada fillari esiin. Siinä täytyy yleensä pyytää miespuolista apua, kun nykyajan fillareissa on niin ihmerenkaat, että niitä ei osaa edes pumpata itse. No tänään sitten se apu tuli ja fillari pääsi liikenteeseen mun kanssani. Vaatetuksen kanssa meinasi olla vähän ongelmia syystä, että minähän olen tunnetusti vähän tarkka mun asusteiden kanssa, sillä kaikkien pitäisi aina niin sopia toisiinsa. Tällä kertaa kenkien väri riiteli muun asusteen kanssa, mutta menköön. Pitäsi varmaan hankkia treeniasusponsori. Mulla on liikaa lajeja ja jokaiseen sitten eri treenivaatteet.

Nyt siis lyhyemmät matkat kuljetaan fillarilla, saa sitten myös vähän hyötyliikuntaa peliin mukaan, tällä kertaa poljin äitini luokse ja hieman kiertoteitä sitten takaisin kotiin.

Näin sitä valmistaudutaan koitokseen.Valmista.Olipa kiva huomata, että koko matka meni suurimmalla vaihteella. Normisti kun fillarin kaivaa kevään jäljiltä esiin, niin pitää aloittaa pienemmillä vaihteilla. On tainnut jalkaprässitreenillä olla osuutta tähän.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Sulla on aina kaikki vimpan päälle. Mä annoin pyörän jo pois, vaihteettoman. Täällä soratiet ja päässä huippaa, parempi pysyä kahdella jalalla. Onneksi täällä korvessa ei asutteet oon niin tarkkoja, että postireissun ilkee edes tehdä :D
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka mä olisin yksin kotona, niin asusteiden pitää olla vimppasen päälle.. Jonkinlainen neuroosi siis mulla ;)
   Joo ei kannata ajella, jos huippaa... Niin ei satu vahinkoja.

   Poista
 2. Voih kun joku katsois miun pyörän kuntoon.. ja polvi antais periksi niin... johan sais huuhdella ett akat tulloo pois alta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niin hyvä mies, että kyllä se heti katsoo kun töiltään ehtii... Miten mä tulisinkaan toimeen ilman häntä.

   Poista
 3. Voi Maiju sinua.... vaatteet ja pyörä niin samaa sävyä :)
  Pyöräily on kyllä kivaa, kauniilla säällä !

  VastaaPoista
 4. Onpas kivan pirteät pyöräilyvaatteet ja pyöräkin ihanasti samaa sarjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain kumman syystä vaan aina kaikki sopii niin yhteen ;)

   Poista
 5. Pyöräily on mukavaa! Ihana pyöräilykypärä sulla. Musta on hassua että niin harva pitää kypärää polkiessa. Eivät taida omaa pääkoppaansa arvostaa :) Pirteää maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse opin kypärän käytön sen jälkeen kun tuli pieni "yhteenotto" sellaisen 1,90 senttisen rullaluistelijan kanssa... Mä kaaduin ja hän hyppäsi mun yli niin, että luistin osui hieman leukaan... Mustelmilla onneksi selvittiin... mutta kypäri tuli kuviohin mukaan. Olisi voinut sattua pahemminkin.

   Poista
 6. ♥ pinkki on pop! ja sinä oot vielä siihen rock :) Iloisia pyöräilyhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämässä ja asenteesssa pitää olla vähän rokkia ;)

   Poista
 7. Sä oot kyllä ihan ihanan uskomaton : )Tuo pyöräilykypärä on vallaton, jos sellaista sanaa siitä voi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonpa hyvinkin ;) Kypärä on viime vuoden messulöytö... Kun mä näin tämän pinkin kypärän... tiesin, että se oli mun ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.