tiistai 7. toukokuuta 2013

Ravintola Le Bonkin kattoterassilla

Sain kutsun Ravintola Le Bonkin kattoterassilla tapahtuneeseen tilaisuuteen, jossa oli mahdollisuus saada ACO Pharman kesäihon hoitovinkkejä.
Tilaisuudessa pääsi kokeilemaan myös rentouttavaa yin-joogaa, sai nauttia ACO Pharman ravitsevasta käsihoidosta ja valita kynsiin mieleisen värisävyn Inglot-meikkien värivalikoimasta. Lähdin tilaisuuteen työkaverini Tuulan kanssa.

Päivän asukuvatkin jäi ottamatta aiemmin, joten Yrjönkadun nurkilla oli aikaa kuvata. Olkalaukkuna sunnuntaina hankkimani Rento Designin kesäkassi. Muuten asu aika normisettiä. Keltainen pusero on MicMac:sta. Tässä ollaan juuri menossa Le Bonkin kattoterassille. Mulla oli taas vähän bad hair day, mutta ei voi mitään.


Tarjolla tilaisuudessa oli pientä purtavaa. Saimme maistaa Vitalinean 0 prosenttista uutuusmakua mansikka-metsämansikkajugurttia. 


Tässä mun pienet maistiaiset.


Vitalinen facebook-sivuilla on mahdollisuus luoda oma soittolista. Kävin itse jo kokeilemassa.


 Tuula sai uuden ilmeen kynsilleen Inglotin kynsilakoilla.


Tässä Tuulan "uudet" kynnet.


Saimme myös käsihieronnan ja -voitelun. Natu Vive-tuoteilla. 


Saimme vielä tilaisuudesta mukaamme näytekassin, jotta pääsemme itse testailemaan tuotteita livenä. Itseäni kiinnosti suuresti tuo Cliniderm Self-Tan Colour Dial itseruskettava voide kasvoille ja vartalolle.Siinä on säädettävä mittataulukko, josta voiteen sävyn voi valita.


Lahjakassista löytyi myös Inglotin sininen kynsilakka ja jooga-lahjakortti.


Pääsimme siis myös kokeilemaan joogaa. Vaikuttava ja rentouttava kokemus, vaikka välistä vääntäydyimme aika venyttäviin asentoihin. 

Kiva ilta oli ja paljon uutta tietoakin tuli, joita voi kotona nyt kokeilla. 

Maiju

6 kommenttia:

  1. Voi sain itse samaisen tilaisuuteen kutsun, mutta millään en saanut raivattua kalenterista tilaa. Inglotin kynsilakat ovat kyllä ihan rakkauteni, värivalikoima on valloittava :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Tilaisuus itsessäänkin oli tosi kiva.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.