sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Visiitillä Huvilan kahvilassa


Eilen kävimme vihdoinkin tutustumassa Mannerheimintiellä Finlandiatalon naapurissa sijaitsevaan Huvilan kahvilaan. Kahvila on luontaisesti gluteeniton eli kaikki tuotteet mitä he siellä valmistavat on gluteenittomia. Tällaisia paratiiseja ei ole kovin montaa olemassa, joten ehdottomasti tuo on ollut sellainen paikka, johon on vaan ollut pakko päästä. Voin suosittella nyt käytyäni tuolla paikkaa niin keliaakikoille kuin myös muillekin.

  

Huvilan kahvila on kansallismuseota vastapäätä Mannerheimintiellä, kuten kuvasta näkyy. 


Tästä näette kahvilan aukioloajan.


Eilen oli ihanan aurinkoinen päivä, joten kahvit maistuivat hyvältä terassilta nautittuna.


Kerrankin sai itse valita mitä syö, eikä pitänyt sitä syödä, mitä muut ovat puolestasi päättäneet. Usein kahviloissa on keliaakikolle vain yksi vaihtoehto tarjolla, joten siksi tällainen paikka on luxusta. 


Eilen siis joustettiin ruokavaliosta, koska ei tällaisessa tilanteessa halunnut jättää väliin.


Tämän päivänen urheilusuoritus jäi väliin, koska ilma oli niin epävakainen. Toisaalta, koska tänään vietettiin Maailman naurupäivää, niin mieheni vinkkasi mulle, että Kampissa järjestetään päivän kunniaksi naurujoogaa, niin suuntasin sinne. Ihmeen vähän oli osallistujia, vaikka tempausta mainostettiin monissa sosiaalisen median kanavilla. No oli paikan päälle tullut STT ja yle FEM-kanavan edustajat, joten jostain kanavalta sitten varmaan kuuluu ja näkyy. 
EDIT: Näytti sitten olevan Yle Nyheter TV-uutisissa pätkä tuosta naurujoogahetkestämme Kampissa.  Jooga kohta alkaa kohdasta 6.08.

Kyllä tuo naurujooga urheilusuorituksesta kävi. Melkein tunnin naurusessio tuntui hyvin vatsalihaksissa. 

Maiju

8 kommenttia:

 1. Paljonkos tuolla kahvi nykyään maksaa , kun taulussa eletään vielä markka-aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi meidän 2 x kahvit ja kahvileivät maksoivat yhteensä 9 euroa... Joten oliskohan ollut euron luokkaa... Tuo markkahinta on varmaan vähän vitsi ;)

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen kahvila, ja on varmasti luksusta, kun voi valita kaikista leivonnaisista. Tuntuu muuten tosi oudolta, että monessa paikassa gluteenittomia vaihtoehtoja on vain yhtä sorttia :( Itse olin viljattomalla tarkkailujaksolla jatkuvien mahavaivojen vuoksi, ja tosi suppea oli kahviloiden valikoima.

  Olen kokeillut kerran naurujoogaa, kun järjestin työkaverini kanssa meillä töissä tyhy-iltaa naurujoogan merkeissä. Ihan en sillä lajille syttynyt, mutta ei se nyt kamalaakaan ollut =D Itse tykkään enempi sponttaanista nauramisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se luksukselta tuntuu..... Varsinkin jos käy paljon samassa kahvilassa, niin tuntuu kyllä tylsältä valita aina vaan se yksi ja sama syötävä... Olen vähentänyt kahviloissa käymistä tosi paljon juuri tuosta syystä. No on se yksikin tietysti parempi kuin ei yhtään... Kun joskus voi joutua juosta neljäkin kahvilaa, jossa tarjotaan sitä EI OOTA.
   Tuo naurujooga kävi kyllä ihan liikuntaharrastuksesta... Kyllä mäkin toki spontaanisti nauran myös... siitä mut aika hyvin tunnetaankin ;)

   Poista
 3. Kiva asu ja ihania herkutuksia. Tunnelmalliset kahvilat ovat silmälle suuri ilo. Naurujooga pätkän näinkin tv:stä, hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua nauratti se uutislähetys vielä TV:stäkin katsottuna. Kyllä varmaan jotkut luulivat, että ollaan päästy jostain karkuun :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.