maanantai 24. kesäkuuta 2013

FitLab - Suomen suurin treenisivusto

Kaikkihan jo tietää, että mä olen "hurahtanut" liikuntaan ja painonhallintaan jo puolitoista vuotta sitten. No liikunta on ollut kyllä aina osa mun elämääni, milloin enemmän ja milloin vähän vähemmän. Nyt kuitenkin syksyllä 2011 otin itseäni niskasta kiinni ja ajattelin, että nyt mä saatan itseni loppuelämäni kuntoon. Mun mantrani, jota koko ajan toistan on se, että "jonain päivänä mä olen vielä NIIN kondiksessa". Mä uskon siihen, että kun itse uskoo johonkin asiaan täysillä, niin se toteutuu. Tosin tässä kyllä tarvitaan vähän muutakin kuin sitä uskoa. 

Keliakiadiagnoosi vuosi sitten tuli vähän "sotkemaan" jo mun vakiintunutta ruokavaliotani. Joten painonlasku tyssäsi vähäksi aikaa, mutta ei onneksi noussut edes siinä vaiheessa, kun tilannetta saatiin hallintaan. Kadotettuja kiloja on tällä hetkellä 12 ja lihasmassaakin on saatu kasvatettua, joten todellisuudessa sitten kadotettua rasvaa ihan kiitettävästi.  Itselleni liikunnasta ja ruokavaliosta on tullut jo elämäntapa ja olen päättänyt, että teen tämän pudotuksen nyt viimeistä kertaa elämässäni. Keliakia on varmaan apuna tähän, koska ruokavalio on senkin myötä muuttunut jo paljon terveellisemmäksi kuin ennen. Kuitenkin olen tehnyt tätä tällä kertaa niin, että en kiellä itseltäni mitään ja olen itselleni armollinen.

No siis se mistä mun piti kirjoittaa oli tuo FitLab sivusto. Mä sain loppuviikosta mukavaa viestiä, että pääsen testaamaan tuota FitLab treenisivustoa. Ensisilmäyksellä sivusto jo näyttää siltä, että siitä tulee olemaan mulle todella suuri apu.  Kirjauduin nyt sivustolle ja katsoin, että mitä se pitää sisällään.

Mä olin kyllä nyt NIIN vaikuttunut tästä sivustosta (mä en sitten koskaan kehu turhaan). Tuolta löytyy kyllä kaikki se tieto, mitä painonhallintaan ja itsestä huolehtimiseen tarvitaan. Pakko on vähän vilauttaa teillekin, että mitä sivusto pitää sisällään.  FitLabin facebook-ryhmä ja nettisivut löytyvät täältä.


Sivustolta löytyy ammattilaisten laatimia treeniohjelmia aktiivikuntoilijoille ja ammattiurheilijoille. 


Sivustolle voi tallentaa oman henkilökohtaisen treenikalenterin, josta voi sitten seurata omia suorituksiaan.


Tätä ainakin itse välistä kaipaan. Pääsee siis samalla sivustolla laskemaan myös syömänsä kalorien määrät.


Painonhallitsijana sivustolla pääsee seuraamaan myös omaa painonlaskun etenemistään.


Tämä oli mun mielestäni  yksi tärkeimpiä sivuston anteja eli ravintopuoltakaan ei ole unohdettu. 


Itse kehun yleensä vain silloin, kun oikeasti olen jotain mieltä ja tämän sivuston kohdalla täytyy sanoa, että tässä ovat olleet ammattilaiset asialla. Kaikki tärkemmät palikat on lyöty kasaan ja nyt sitten loppu on omasta itsestään kiinni. Onneksi mulla ainakin on tuo motivaatiopuoli kunnossa.

Huomisesta yritän aktivoitua sivuston käyttäjäksi ja kerron sitten jatkossakin, että mitä olen tykännyt.

Käykäähän tutustumassa muutkin.

Maiju

6 kommenttia:

 1. No vitsi, pitääpä tutustua lisää tuohon, olen sitä jossan välissä vähän katsellutkin. Muistan ainakin tuon bannerin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tutustu, siellä on nyt avajaistarjous puoleksi vuodeksi. Mä olen vaikuttunut :)

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta, pitäisi ensiksi kaivaa esiin oma motivaatio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman motivaation löytyminen aina edesauttaa pääsemästä tavoitteeseen. Itse mietin aloittamista varmaan vuoden ja sitten yhtenä päivänä se sitten tapahtui naks... ja nyt tämä on mulle jo elämäntapa. Edes lomalla ei tunnut mitenkään vaikealta elää urheillen ja terveellisten syöden.

   Poista
 3. Olet kyllä hieno esimerkki siitä, miten pitkälle motivaatio ja sisukkuus kantaa. Hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Mulla on niin selkeä päämäärä, jona jonain päivänä tavoitan. Kun olen tätä tehnyt hitaasti, niin olen omaksunut tämän jo nyt elämäntavakseni, joten en usko, että mikään saisi mua palaamaan entiselleen. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.