perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kahvakuulatreeni mökkilaiturilla

Kesälomalla tulee vähän "sooloiltua" treenien kanssa. Kun normisti mun liikuntani arkisin on hyvinkin säännöllistä ja aika samanlaista, niin lomalla tulee enemmän vaihtelua. Kannoin juhannuksena mukaan mökille kahvakuulan ja ajattelin, että pitää hyödyntää myös kauniita järvimaisemia treenatessa. Mikäs siinä sitten, kahvakuula ja muut vermeet sitten vaan laiturille ja treeni voi alkaa.

Mä tuota mun pinkkiä kahvakuulaani olen esitellyt muutamaan otteeseen facebook-kavereilleni ja aina tulee kysymys, että mistä se on hankittu. No ostin sen IntersSportista, mutta kun mä halusin pinkin, niin jouduin tinkimään parista kilosta sen takia. Olisin halunnut 8 kilon kuulan, mutta kun pinkkiä oli saatavilla vain 6 kilon kuulana, niin tyydyin sitten siihen. Kyllä noissa yhden käden harjoituksissa välistä ja varasinkin vasurilla tehtäessä tuntuu, että tämäkin on ihan hyvä valinta. Tämä on juuri sitä vasurin vaikeutta.

Treeni jälkeen on sitten hyvä keskittyä teoriapuoleen. Mä olen ihastunut tuohon Fit-lehteen. Hyvin paljon luen liikuntaan, painonhallintaan ja terveyteen liittyviä lehtiä. Tämä lehti on musta vaan NIIN paras (ei ole maksettu mainos).


Mä en kauheasti makaa nykyään auringossa, mutta joskus saatan vähän aikaa istua laiturilla lukemassa. Silloin suojauduin aina tuolla 30 suojakertoimen aurinkovoiteilla. Ostin Garnierin aurinkovoiteen ennen lomaani. Ihmettelin jossain vaiheessa, että miten mä "kimallan". Sitten kaivoin tuon voiteen esiin ja huomasin, että olin valinnut "Shimmering" version. No ei se mitään, mähän tykkään kimalluksesta. Kaikke ne keksiikin.


Samalla kun lukee laiturilla lehtiä, voi jalat upottaa vilvoittavaan järviveteen.  


Kun olen lomalla liikkunut ihan reippaasti ja yrittänyt pitää myös ruokailun säännöllisyydestä ja laadustakin huolta, niin oli kiva huomata, että painokin oli vähän tippunut loman aikana. Se on aina se pääasia, että ei ala lipsumaan säännöllisyydestä edes lomalla. Enkä ole edes kokenut, että olisin jotenkin joutunut asiasta "kärsimään". Tämä elämänmuutos kun on jo selkärangassa, eikä tee edes kauheasti mieli lipsuilla.


Kyllä lomalla on aina kivaa.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Ihanan idea tehdä treeniä ulkona, minä kanssa! Kahvakuulassani törröttää vielä hintalaput ja kaikki : ). Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kshvakuullasta hintalaput irti ja mars ulos aurinkoon :)

   Poista
 2. Toin kuulan mökille mutta treeniä en ole vielä tehnyt.jos nyt sun innoittamana tekisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Ansku... Se on hyvä, jos edes jonkun saan innostettua liikkumaan näillä postauksillani.... Olethan sä sentään saanut sen jo kuvattuakia ;)

   Poista
 3. Olet niin uskomaton näiden sun värien yhdistämisten kanssa. Siis positiivisessa mielessä, kaikki on aina just eikä melkein.
  Lillan

  VastaaPoista
 4. Olet sinä sitten reipas nainen.
  Minun kahvakuulani on muurarinvasara, jolla kaakeleita rikon :)
  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on taistella huonoja geenejä vastaan. Varmaan toi sunkin kuula on ihan ok.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tuo liikuntaa lisämotivaatiota, kun kuulakin on kaunis ;)

   Poista
 6. Ihanasti pinkkiä =)
  ja tiukalla ilmeellä treenaat, keskityt!
  Itse olen nyt kaksi viimeisintä fit lehteä ostanut
  ja tykännyt, tämä on parempi kuin Kuntoplus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika...tuota keskittymistä on ollut pakko harjoitella... kun tuntuu, että jaksa, niin keskittymällä jaksaa paremmin. Mä niin tykkään tuosta Fit-lehdestä.

   Poista
 7. Innostuin itsekin kahvakuulatreeneistä ja aloin äsken tekemään itselleni ohjelmaa wordiin.. googletin kuvia ja kukas se sieltä ilmestyi tuloksista, tutut kasvot eli Maiju :)

  Mä oon myös tykästynyt tuohon Fit-lehteen. En vielä ole tehnyt tilauksia, koska töissä on jotain kuntoilulehtiä joita saa lainata ja tsekkaan valikoimat siellä ensin. Jospa ei tarttis lehdestä maksaakaan, jos se on siellä valikoimissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka paikassa mä olenkin :) Meillähän on facessa se ryhmä kadonneen vartalon metsästys, jos haluat, niin hae ryhmään mukaan. Hyvin kannustava ryhmä.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.