keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kuntoilua mökillä

Aiemminkin olen kirjoittanut mökkikuntoilusta, viimeksi taidettiin vähän ylämäkijuoksuilla. Tällä kertaa kuntoillaan töiden merkeissä. Mun mies on oppinut, että mistä narusta pitää vetää, jotta saa mut innostumaan jostain tällaisesta. Jos hän kysyisi, että "haluatko kantaa puita"? Vastaus voisi olla, että "en". No hän kysyikin, että "haluatko kuntoilla"? No tietenkin haluan kuntoilla, sitä ei pidä edes kahteen kertaan miettiä. Sain ohjeet, että "rönttövaatteet" päälle ja kumpparit jalkaan. Sitten mut ohjattiin mun "työkohteeseen".  Ohjeina viet tästä nämä pöllit tuonne toiseen pinoon. Aika iso urakka siis mulle osoitettiin. Täytyy sanoa, että joukossa oli sellaisiakin pöllejä, jotka vaativat pienet voimasanat ennen kuin ne sain kunnialla nostettua olkapäälleni.

  

Sain jossain vaiheessa apukaveriksi miehen veljentytön Adan, jonka kanssa ahkerasti kannettiin pöllit. Vähän jätettiin toiselle päivällekin. 


Pöllien kantamisen jälkeen tuli NIIN kuuma, että oli ihan pakko mennä järveen heittämään talviturkki pois. Minä olen tunnetusti sellainen, että menen aikaisintaan heinäkuun lopulla järveen. Nyt siis tein poikkeuksen. Tuollaisen urakan jälkeen maistui siis vielä puolen tunnin järvihölkkä.Lauantaina sitten jatkettiin kuntoilua. Lisää tällaisia hommia kuntoilun varjolla, niin mä kyllä teen.

Maiju  

12 kommenttia:

 1. Ei voi parempaa kuntoilua olla, kuin hyötyliikunta !
  Ja vesijuoksu päälle, nyt voit vaikka vähän herkutella itsellesi kiitokseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää liikuntaa, paitsi ei uskalla antaa kauheasti lupaa herkuttelulle, jotta pääsisi jossain vaiheessa tavoitteeseen.

   Poista
 2. Hauska idea, kuntoilua ja samalla tuli työt tehtyä. Ei tainnut vesi tuntua kylmältä tuon urakan jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina vesi tuntui kyllä vielä kylmältä, mutta lauantaiurakan jälkeen ei enää niinkään.

   Poista
 3. Aikamoisia pöllejä olette kantaneet. Vesijuoksu on mulle täysin uusi tuttavuus. Täytyisi joskus kokeilla.

  Ihanaa kesäistä päivää toivottaen,
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuntui, että jotkut painoi aika paljon, jossain oli meinaan haastetta saada nostettua alhaalta suoraan olkapäälle. Mies ja appiukkokin kysyi, että siis kannoitteko ne isommatkin. No tottakai ne kannettiin. Haastetta elämään.

   Poista
 4. Mä saan itseni myös mökillä hommiin kuntoilusanalla :). Meillä on vaan pelto missä juosta, mutta siinä ei onneks tartte vyötä. Eilen sentään sain vesizumbata pitkästä aikaa, mä kun lillun mieluummin uimahallissa tai meressä, mun pitää nähdä veteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin hyvä tapa motivoida itseään. Järvessä hölkätessä on se hyvä puoli, että ei ravitsevan vaihtaa suuntaa koko ajan.

   Poista
 5. Vau, on tuossa ollut urakkaa! Vesijuoksu on kivaa, syksyn tullen täytyykin taas elvyttää se harrastus (uimahallissa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä kuntoilu oli ajoittain aika rankkaa, vesijuoksu on niin hyvä liikuntamuoto, tykkään.

   Poista
 6. Hyvin on motivoitu tekemään.
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies tietää sen oikean narun, mistä pitää vetää ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.