sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Lenkillä aamutuimaan

Ihan mahtava ilma tänään sunnuntaina. Herätessäni 7:n jälkeen ajattelin, että nyt on "pakko" lähteä heti aamusta lenkille joko fillarilla tai kävellen. Yritin houkutella isäntää fillarilenkille, mutta ei tullut oikein vastakaikua houkutuksille. Pari tuntia sitten pähkäilin ja katselin lämpömittarin kohoamista. Sitten päätin, että nyt jos koskaan lähden liikkelle. Päädyin sitten lähtemään kuntokävelylle. Ajattelin, että otan haasteeksi hölkätä välistä ja välistä kävellä reippaasti.

Aiemmin olen mennyt tämän saman lenkin sauvakävellen 40 minuuttia, nyt menin sen kuntokävellen ja hölkäten 30 minuuttia. Ihan hyvä siis mulle. Pitänee etsiä uusi reitti, joka olisi vähän pidempi.

Pusero on Esprit, housut ja kengät Reebok sekä juoksuvyö Spibelt.


Päivän kevennyksenä tällainen tarina:

Kesän tavoitteena mulla on saada tuota keskivartaloa vähän hallintaan. Eilen kun olin äidin luona käymässä, äitini joka on 84 vee sanoo nykyään ääneen kaiken mitä ajattelee, eikä enää suodata asioita niin kuin ennen. Menin äiteen luokse siis fillarilla ja heti sinne päästyäni aloimme juomaan kahvia ja mä valmistin itselleni voileipää ja seisoin sivuttain äitiini nähden. Äitini katseli minua ja yhtäkkiä kysyi. "Ethän sä vaan ole raskaana kun sulla on noin iso maha"... Minä siihen, että "mitäh... siis haloo, mä olen 50!!!, että ei se ihan taitais kauhean mahdollistakaan enää olla!"  Kyllä siinä vähän naurua riitti molemmille. No onneksi mä tiedän mun heikon kohtani ja se on juuri tuo keskivartalo.. Jos mä saan vielä tuonkin kohdan kropastani hallintaan. Jonain päivänä siis. Eli nyt pitäisi saada tuo "raskausmaha" pois ehkä se tällä intervallilla saadaan vielä lähtemään.

Eli esittelen nyt teille siis kuvan, joka on mulle epäedullinen, mutta niin totuudenmukainen.


Tällaista siis tänään. Nyt pitää mennä "vaatekaapin" kimppuun, jos saisi vihdoinkin vähän siivottua sieltä ylimääräisiä vaatteita kiertoon ja kesävaatteita vähän enempi käyttöön.

Maiju

22 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kommentti äiskältä :-D Mut ei sitä koskaan tiedä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... Joo olihan se mielenkiintoinen kommentti... Mutta meidän äitee on alkanut laukomaan ihan mitä vaan ;)

   Poista
 2. Varsinainen kevennysjuttu :) Me lenkkeiltiin koiran kanssa tänään Luukkaan ihanissa maastoissa. Siellä metsän siimeksessä ei ole liian kuuma ja maisematkin ovat lampineen niin kauniit.
  Mukavaa viikonalkua Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meidän äitee osaa välistä laukaista... Mutta ei haittaa, kun mä itsekin tiedän mun ongelmani... kyllä sekin kohta varmaan siitä vielä sulaa...

   Poista
 3. Meidän äipältä lähtee kans välil aikamoisia totuuksia. Mukavia liikuntoja sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen meidän äiteellä oli suodatin, mutta vanhemmiten suusta voi tulla ihan mitä vaan ;)))

   Poista
 4. Täytyy tähän kertoa viime kesäinen kommentti sukujuhlilta.Vanha tätini kysyi olenko raskaana, johon annoin kieltävän vastauksen.Täti totesi tyynenä, että jaa olet muuten vain lihava.Eihän tuolle voinut kuin nauraa,olenhan liki 50v.

  VastaaPoista
 5. Aamulenkit ovat parhaita minunkin mielestäni, tulee pirteä olo koko päiväksi! Tsemppiä kevennykseen muuten! Minulla on myös aina pikku pömppö, vaikka muuten olen normaalipainoinen. Täytyisi varmaan jättää höttöhiilareita vähemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamuisin kun hoitaa treenit pois alta, niin sitten ei tarvitse enää miettiä asiaa ;)

   Poista
 6. Täälläkin käyty tänään molempien äitien luona, tällä kerralla ei kuitenkaan tullut totuuksia...Helteestä huolimatta iltapäivä ja ilta pihanlaitossa ja aidanmaalaushommissa. Jospa pihan kuosiin laittaminen auttaisi vähän omankin kuosin kanssa - ainakin pysyy sen ajan pois jääkaapilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meinasin aamulla soittaa sulle, että lähde lenkille ja tavataan tuossa jossain puolivälissä... sitten lähdin yksin ... jonain päivänä mä otan sut mukaan ;)

   Poista
 7. Pirtsakka kesälook. Tollaista itsekin suosin lenkillä :) Niin sporttinen mimmi oot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun aerobinen kunto on mun heikkouteni... Sitähän mä yritän tuolla vähän kehittää. Kyllä se siitä ;)

   Poista
 8. Mun äiti sanoi mulle, kun nuorena valittelin "liian isoa vatsaa", että naisella pitää olla pieni pyöreä vatsa. Sitä sitten olen vaalinut tähän päivään asti :)

  VastaaPoista
 9. Oi voi, äidit ja äitien laukomiset ;) Ihan sutjakalta minun silmiin näytät, mun peilistä näkyy suurempi kumpu. Jonka kimppuun pitäisi käydä, ihan tosissaan tällä kertaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän äiti on ennen osannut suodattaa, mutta ikä on poistanut suodattimwn. No onneksi tuo kumpu on peitettävissä löysemmiltä puserolla ;)

   Poista
 10. :) Salainen äitin toivekohan ollut. Mulla muuten paha juttu, toisinaan jumii tuo "suodatin" ja tulee päästeltyä sammakoita...selitä siinä sitten :D
  Pakko muuten kysyä mikä on juoksuvyö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että meidän äiti ei aina ihan enää muista meidän ikäämme ;)
   Tuo juoksuvyö on moderniversio entisajan vyölaukuille eli on suunniteltu erilaisiin urheilumuotoihin sopivaksi, siinä voi kuljettaa hyvin puhelimen ja avaimet yms mukanaan.

   Poista
 11. ♥ sie oot niin sutjakka ja hyvän näköinen! Ihana äiti sulla, tuli omaani ikävä♥ äidit välillä laukoo hupsuja juttuja, mutta huumorilla...♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinikka... On meidän äiteen ihana. Enkä mä edes loukkaantunut tuosta sutjautuksesta, kun tottahan se on, että se maha pömpöttää ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.