lauantai 8. kesäkuuta 2013

Romanttiset puutarhahanskat

Voiko romanttiikkaa löytyä myös puutarhahanskoista? No voi. Millä konstilla? No lisäämäällä niihin kauniit ruusukuviot. Nämä puutarhahanskat herätti mun mielenkiintoni heti. Syystä, että a) oikea väriyhdistelmä ja b) mähän rakastan kukkakuoseja.

Kun olin keskiviikkona Showroomissa, jossa esiteltiin urheiluvälinetuotteita, niin siellä oli myös suojakäsineitä valmistava Tegera.

Sain kokeiltavaksi tällaiset ihanat Tegeran yleiskäsineet. Ne ovatkin niin ajankohtainen aihe, kun on noi puutarhahommat niin ajankohtaisia tuon uuden terassin myötä. Mikäs nyt onkaan näin kivoilla hanskoilla käydä pihan istutusten kimppuun. Kun on kauniit hanskat, niin hommahan on taas jo melkein puoliksi tehty.Kun omat kukat eivät ole vielä istutettu, niin tässä vähän kuva anopin kukista. Orvokit on mun lempikukkia, joten usein tulee kuvattua niitä enimmäkseen.


Maiju
 

8 kommenttia:

 1. Eihän noita raaski multaan upottaa, ovat niin kauniit.

  VastaaPoista
 2. No onhan ne aika kauniit... pakko kai se vaan on raskia ;)

  VastaaPoista
 3. Mä löysin tuon orvokkikuvien sävyisen kirjavan sifonkipaidan, vaatemyyjä tuo huomenna tonne kylän tapahtumaan mun kokoisen,joten saapi nähdä sopiiko. Ainakin väriä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitapa sitten näytille vaikka facebook-sivullesi. tahtoo nähdä.

   Poista
 4. Ihanat hanskat! Samoilla linjoilla Marjan kanssa, ettei noita voi kyllä multaan upottaa. Tänään täällä saatiin melkein kaikki kukat jo istutettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä tyydyn vain istumaan keinussa nämä kädessä ja suunnittelen ;)

   Poista
 5. Clas Ohlsonin sivuilla näkyy olevan muitakin Tegeran kukkakuvioituja työkäsineitä myynnissä, myös talviversio :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa mä sain myös sellaiset samanlaiset, joissa oli nahkakämmenosat ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.