tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tunnelmallinen aamuhetki

Minähän olen henkeen ja vereen kahvilaihminen. Nykyään joutuu vain tekemään näitä valintoja kahviloiden suhteen vähän tarkemmin kuin ennen tuon oman ruokarajoitteisuutensa takia. Aina vähän jännittää kun menee uuteen paikkaan, että saako jotain vai eikö saa. Usein olen ottanut tavakseni, että mietimme etukäteen, että mihin mennään ja sitten soitan paikkaan ja kysyn, että onko heillä tarjolla jotain myös keliaakikoille. Paikaksi valikoitui Bembölen kahvitupa. Eilen oli vähän kiire päivä, joten en ehtinyt varmistella etukäteen. No onneksi oli hyvin valvelutunut kahvipaikka ja sieltä sain aivan mielettömän ihanan täytetyn gluteenittoman sämpylän. Voin siis suosittella paikkaa myös muille keliaakikoille.

Kahvitupa on ihana. Päärakennus on rakennettu 1700-luvulla, joten paikassa on aistittavissa hyvinkin entisajan tunnelma. Täytyy sanoa, että niin oli kiva viettää kiireetön aamukahvihetki tällaisessa paikassa. Täällä lepää niin silmä kuin mielikin. Tämä on hyvin suosittu kahvipaikka, väkeä tuli ja meni koko ajan


Jopa meidän ruokarajoitteiset siis oli otettu hyvin huomioon. Minulle valmistettiin odottaessa gluteeniton sämpylä, joka oli todella herkullinen. 


Vietimme pienen kuvaushetken vielä kahvittelun jälkeen pihapiirissä. Pihalla oli paljon vanhanajan pieniä yksityiskohtia. Kuten nämä ihanat puuhevoset.

Kaverit houkuttelivat, että mene kyytiin... Mä ensiksi mietin, että kestääköhän ne? Lopulta olin yllytyshullu ja menin.


Sitten tajusin, että "eihän hienot naiset näin ratsasta" !!!!


Sitten käännös... siis "hei miten tässä käännytään" ????


"Oliskohan tässä ollut helpompikin tapa tehdä tämä asia"?


Siis aloitetaan alusta... Hienot naiset istuvat hevosenselässä näin. 
Pari miestä katseli meidän touhuja ja vähän taisi niitäkin naurattaa... ei meitä voi nauramatta katsoa ;)Piti vielä käydä vähän istahtamassa aitan rappusilla. 


Voi kun oli hauska aamuhetki IHANIEN ystävien kanssa. 
Suosittelen.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Mä en kestä, naurattaa myös täällä, voin taas vain kuvitella tilanteen.

  VastaaPoista
 2. Bemböle on niin kaunis paikka, täynnä kaikkia ihania paikkoja kuvata tuo pihapiiri. Ihan kun hetki maalla kaupungin keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, todella kiva paikka. Edellisen kerran olen käynyt varmaan 10 vuotta sitten :)

   Poista
 3. Voin hyvin kuvitella, että herroja on hieman huvittanut;) Ja tuota Bembölen kahvitupaa on kehuttu aika monessa blogissa, joten eiköhän se pitäne katsastaa joskus siellä päin liikkuessa!
  Aurinkoa sinulle, ihanainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiselle ihanaiselle. Onneksi naurua mahtuu elämään :)

   Poista
 4. Terve!

  Huomasin blogisassi että olet myös Sockdrawerin verkkokaupan kautta tilannut tuotteita ajattelin itse tilata myös mutta miten niiden toimitusajat ja maksoitko laskun heti ja tuleeko se paketti postiin vai minne? Kiitos etukäteen ja hyvää kesän jatkoa!

  T.Nipe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yleensä haen flamingon myymälästä, mutta kerran tilasin ja maksoin heti. Tuli mun mielestä tosi nopeasti.

   Poista
  2. okei mutta tuleeko se tilaus postiin vai minne?

   Poista
  3. Mulla taisi mahtua postilaatikosta tulemaan, jos ei mahdu niin sitten varmaan postiin :)

   Poista
  4. Okei :) kiitos sinulle tiedoista ja hyvää kesää! :)

   Poista
  5. Kiitos ... sitä samaa sulle ;)

   Poista
 5. Oi, ihania ratsastuskuvia. Ja voi ei, melkein osuttiin tuonne samana päivänä! Meillä oli tyttöjen kanssa tarkoitus lähteä sinne maanantaina lounaalle loman kunniaksi, mutta koiralenkki venyi niin, että lounas oli pakko tehdä kotona. No, Bemböle kyllä odottaa. Se on ihan lemppari paikkani, käyn siellä vähintään muutaman kertaa vuodessa.

  VastaaPoista
 6. Ihana paikka minustakin! Oot sä kyllä mainio : ) Arvaa kenellä on ollut sun paitakuosista mekko? On kylläkin jo nyt saanut lähtökäskyn kaapistani.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.