torstai 6. kesäkuuta 2013

Urheiluvälineitä ja -tekstiileitä katsastamassa

Eilen aamutreenin jälkeen suuntasin itseni keskustaan katsastamaan mitä uutuuksia urheiluvälineissä ja -tekstiileissä on ensi syksyksi luvassa.

Showroomissa tekstiilivalikoimissa tuli ehkä laajimmin tutustuttua Haglöfsin valikoimiin. Heiltä löytyi juuri mulle sopivia värisävyjä (tietenkin pinkkiä, turkoosia ja muita kirkkaita värejä). Mikä parasta myös kengät oli sävytetty asuihin sopiviksi. Mua alkoi houkuttamaan Haglöfs Gram AM Q GT kenkä. Itselläni kun on nykyisten kenkien kanssa pientä ongelmaa varpaiden puutumisen kanssa sekä kävellessä että hölkätessä. Hyvien lenkkikenkien löytäminen on oma haasteensa. Tässäkö siis olisi pelatus mun puutumisongelmaan? Sitä ei voi tietää ennen kuin testaa.
http://akvamariini.pp.fi/AkvamariiniPics/Haglofs/HaglofsGramAMQGT%20(3).png 

Mitäs sanotte näistä Nokian saappaista? Upea tuo pinkki tehoste. Sopisi hyvin mökkisaappaiksi.

http://akvamariini.pp.fi/AkvamariiniPics/NokianJalkineet/Outdoor_Finntrim_Black_edt_fuksia_p_26411.jpg

Pääsin tutustumaan myös Valkee kirjasvalokuulokkeisiin. Minähän uskon kirkasvalolamppujen tuomaan lisäenergiaan.  Kun nämä tulivat markkinoille, niin heti nämä kyllä bongasin, mutta hieman epäilyksiä herrätti, että kuinka nämä voisivat tehota. No nyt minä sain mahdollisuuden päästä testaamaan tätä laitetta. Minä olen juuri sellainen, että saatan epäillä ensiksi, ihan kaikkea en usko ennen kuin itse kokeilen. Testailen tätä laitetta nyt ja kerron jossain vaiheessa, että miten laite vaikuttaa. Kerron jossain vaiheessa tästä enemmän.

http://akvamariini.pp.fi/AkvamariiniPics/Valkee/Valkee%20valkoinen.jpg 

Sitten yhteen mulle jo ennestään tuttuun jumppavälineeseen eli TRX-kahvanauhoihin. Mä usein saatan mainita joko meidän painonhallinta-facebook-ryhmässäni nämä TRX-nauhat ja aina tulee kysymyksiä, että mitä nämä oikein ovat. Kannattaa käydä katsastamassa TRX-trainingin kotisivuilla tai liittyä heidän Facebook-sivustolla tykkäysryhmään, sieltä löytyy lisätietoa TRX:stä.
Näitä esiteltiin myös Showroomissa. Itse olen omani ostanut mun ex-personal traineriltani. Elokuussa pääsen myös testamaan TRX-ryhmäliikuntatuntia Tikkurilan Elixiaan (siis jos uskallan).

TRX-harjoitusväline (TRX Suspension Trainer) on kannettava harjoitusväline, joka on luonut todellisen vallankumouksen fitness-alalla, ja tuonut toiminnallisen harjoittelun laajaan tietoisuuteen. TRX -harjoittelu muuttaa tavan treenata - se sopii niin personal trainereiden ja ryhmäliikuntaohjaajien asiakkaille kuin urheilijoille, kuntoutujille ja sotilaillekin. Make your body your machine! www.trxtraining.fi


http://akvamariini.pp.fi/AkvamariiniPics/TRX/TRX_kahvanauhat.jpg

Niin ja sitten päivän asuvalintaan. 

Lähdin liikkeelle pinkissä pellavatunikassani, johon yhdistin mustan trikoohameen. Kesäkengät tuli kaivettua varastosta ja löysin jalkaani kaupunkikävelyyn sopivat matalat pinkit sandaalit. 
Tunikaan yhdistin viime viikolla Flashista ostamani ihanan kaulakorun. Siinä on niin paljon värejä, että sopii monen värisen puseron kanssa. 


Ihanaa kesäpäivää kaikille. Tästä päivästä tulee taas NIIN upea.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Ihana kesäasu! Ihanaa ja aurinkoista kesätorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Sitä samaa sinulle. Ihanaa aurinkoa meille kaikille.

   Poista
 2. Makeet noi pinkit tossut!! Kelpaisivat kyllä mullekin ;) Ostin itse eBaysta TRX "nauhat" kotiin. Maksoivat postikuluineen 43€ ja ovat kyllä todella hyvät!! Kesän paras ostos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja noissa tossuissa oli kyllä niin hyvä materiaali. Ainakin se tuntui, että ne on jämäkät, mutta silti joustavat. Pohjakin tuntui NIIN hyvältä. Eli pitänee testata. TRX nauhat on vaan NIIN hyvä ostos. Pitänee varmaan pyytää miestä kiinnittämään takapihan uudelle terassille kattoon sellainen kiinnityssysteemi TRX:lle.

   Poista
 3. Haglöfsin laskettelu- ja windstoppervaatteet sekä reput ovat käytössä osoittautuneet laadukkaiksi.

  VastaaPoista
 4. Lenkki/juoksukenkien hankinta on kyllä lopultansa niin arpapeliä. Vaikka kuinka hyviltä tuntuvat kaupassa ja myyjä kehuu ja kaveritkin kehuu niin ei sitte välttämättä kuitenkaan ole ne parhaat mahdolliset.Ja kun ne ovat se tärkein asia. Muutaman lenkin jälkeen vasta tietää oliko onnistunut ostos. Varpaiden lievää puutumista olen todennut tapahtuvaksi n.5 km:n juoksun jälkeen aika monissa tossuissa, mutta minulla menee se kyllä ohitse aika pian. Merrell'n paljasjalkatossut ovat ainoat,joissa ei sitä ilmiötä ole, mutta kun niillä ei voi juosta kuin kesällä eikä oikein yli 10 km:n matkoja.

  Tuo kaulakoru on iiihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se varmasti on. Jokainen jalka on niin yksilöllinen.

   Poista
 5. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuo TRX-väline, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanon aina tällä treenatessani, että itseään saa syyttää, jos vastus on liian suuri = oma paino vastauksena.

   Poista
 6. Kaikenlaista kaunista pinkkiä blogin teeman mukaan. Koru on superihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkkiä, pinkin perään. Tänään on käyty ostamassa sitten pinkki jumppa-alusta ;)

   Poista
 7. Nämä sun liikuntapostaukset on kivoja. Sitä melkein itsekin jo innostuu.
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina voitto, jos joku innostuu edes vähän ;)

   Poista
 8. Täällähän ne pinkit kengät ovat : ) Itse vannon Asicsien nimeen. Niihin törmättyäni en ole enää muihin katsonut, niin nimenomaan juoksukenkinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin noita katsomassa tänään, mutta ei ollut pieniä kokoja :(

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.