torstai 13. kesäkuuta 2013

Uudet tossut

Pakko ensinnäkin kiittää teitä blogin lukijoita. Blogi tuli juuri 5:n kuukauden ikään. Täytyy ihmetellä, että kuinka hyvin blogini on jo löydetty. Kiitos lukijoilleni, jotka täällä käyvät ja kiitos myös ihanista kommenteistanne. Kommentithan on aina blogin suola ja vuorovaikutushan on aina se blogin tärkein asia.

Mullahan on ollut jo jonkun aikaa "haku päällä" siis urheilutossujen etsintä. Kun on noita tavoitteita vähän enempikin päällä samaan aikaan, niin hakusessa on ollut tossut, joilla pystyy niitä tavoitteita sitten täyttämään. Hakusessa on ollut tossut, joilla pystyy harjoittamaan näitä intervallitreenejä kävellen/juosten sekä rappusissa että lenkkipolulla. Kaverin kanssa naurettiin, että uusien tossujen avullahan sitä jo varmaan juoksee noi Malminkartanon rappuset, joita eilen kävelin.

Mä olen käynyt noita tossuja "vääntelemässä ja kääntelemässä". Viime viikolla alkoi vahvistumaan se, että minkälaiset tossujen ominaisuudet täytyy olla. Ennen aina vaan kiinnitin huomiota siihen, että tossut on hyvännäköiset, nyt olen ymmärtänyt, että tossuilta tarvitaan myös muita ominaisuuksia. Se on se ikä, jolloin oppii oivaltamaan asioita.

Eilen kävin katsastamassa muutamia Outletmyymälöitä Tammistossa ja katse kiinnittyi siellä Merellin tossuihin. Kävin ensisijaisesti etsimässä Haglöfsin tossuja, mutta en päässyt niitä kokeilemaan, kun ei ollut mun kokoa myymälässä. Joten se niistä tossuista sitten. Niissä olisi ollut sama ominaisuus kuin näissä Merellin tossuissa eli saman tyyppinen joustava kangaspäällinen ja joustava pohjaosa.

Tänään kävimme ystävän kanssa TopSportin alennusmyyntejä katsomassa ja ajatus Merellin Pace Glove tossuista sitten oli se mun valintani. Kotiin tultuani päätin katsella vähän "nettitarjontaa" ko. tossuista. Zalandosta löysin samaiset tossut hintaan 79,90. Eikä siinä vielä kaikki, mulle oli juuri tullut alennuskoodi sähköpostiin, jolla sain 20 euroa alennusta. Täytyy sanoa, että siinä ei sitten enää kauheasti viitsinyt miettiä. Niin ja yllätys, yllätys, mä päädyin lopulta valitsemaan mustat tossut. Syystä, että ajattelin, että mustien tossujen kanssa käy sitten monet eri väriset vaatteet. Mä kun olen niin tarkka vaatteiden värien yhdistämisessä myös urheiluvaatteiden kanssa.


Käytiin kaverin kanssa myös Kluuvin kauppakeskuksessa. Yläkerrassa oli myymälä, jossa myytiin urheiluvaatteita ja kenkiä. Naurettiin, että voishan sitä ostaa tuollaiset pinkit villakoiratossut. Varmasti niillä voisi kerätä hieman huomiota osakseen.  


EDIT: Näistä villakoiratossuista tuli kyselyitä. Ne ovat Adidas -tossut ja tässä Adidaksen omilta sivuilta tarkempi kuva. Hinta näytti Adidaksen omilla sivulla olevan tossuille noin 200 dollarin paikkeilla.

                                                                                                     image: adidas Jeremy Scott Poodle Shoes Q23499

Nyt jään vain odottamaan tossujen saapumista, jotta pääsee testaamaan, että nouseeko se jalka helpommin uusien tossujen avulla.

Kohta varmaan täytyy muuttaa blogin nimeksi "Pinkit urheilutossut" tai pelkät urheilutossut.

Maiju

10 kommenttia:

 1. No kyllä minä suoraan sanoen ihmettelin noiden väriä... :D
  Luulin että pinkit !

  Mutta kyllä minäkin olisin mustiin päätynyt, se väri sopii muiden pinkkien vaatteidesi kanssa.
  Toivottavasti uudet tossut suorastaan "lennättää" portaita ylös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ensiksi mietin pinkkejäkin. Mutta järki voitti lopulta. Ajattelin, että mustien kanssa on sitten helpompi yhdistää turkoosia, limeä ja keltaistakin. Muuten olisi pitänyt olla taas monet tossut jokaisiin värisävyihin sopivat. Musta on kuitenkin mustat. Näitä voi pitää hätätapauksessa sitten vapaa-ajallakin, jos tulee tarvetta ;)

   Poista
 2. Juu, hyvät jumppatossut on kaiken a ja o!

  VastaaPoista
 3. Pikkasen makeet noi karvatossut! Mä haluan! Paljonko maksoi?

  Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en käynyt kaupass sisällä. Naurettiin vaan ikkunan takana. Olisikohan ollut adidaksen kengät.

   Poista
 4. Kyllä vaatii asennetta noi koiratossut. Jollain tavalla on kyllä sievät.
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi olla, että mäkään en ihan pystyisi :)

   Poista
 5. Kiitos itsellesi blogin pitämisestä! Ajattele, viisi kuukautta on toisaalta aika lyhyt aika - ja näin paljon tosi ihania postauksia! Olet ollut ahkera päivittäjä! Villakoiratossujen vieressä on näköjään toisetkin koiratossut - katsos, mulle noi pinkit ja miehelle nuo toiset koiranulkoilutustossuiksi. Ja sitten tietysti vielä se oikea koira joukon jatkoksi ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän olla ahkera päivittää ja musta tuntuu, että aiheita olisi aina vielä enemmänkin. Jotenkin sitä vaan nykyään katsoo kaikki blogistin silmin. Kyllä teidän Merri olisi varmaan iloinen, jos teillä olisi tällaiset tossut, saatan vain kuvitella, kuinka iloinen ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.