sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Valoa elämään kirkasvalokuulokkeiden avulla

Minä olen aina uskonut kirkasvalolamppujen tuomaan energiaan. Edellisessä työpaikassa mä olin vannoutunut kirkasvalolamppujen käyttäjä. Viime syksynä töissä työkavereiden kanssa mietittiin, että pitäisköhän hankkia työpaikalle sellainen. Sitten näin jossain mainoksen kirkasvalokuulokkeista ja vähän ehkä näille naurettiinkin.

Olin loman ekalla viikolla erään viestintätoimiston järjestämässä Showroomissa, jossa esiteltiin urheiluvälineitä ja siellä oli esillä myös Valkee kirkasvalokuulokkeet esillä. Juttelin Valkeen edustajan kanssa ja kerroin, että olen hieman epäileväinen, koska mä olen aina ajatellut, että se on se valo, joka vaikuttaa silmien kautta. Mulle sitten näytettiin tutkimustuloksia ja kuvaa "korvien välistä", että miten tuo valo vaikuttaa pään sisällä. Mut saatiin uskomaan tämän laitteen tuomiin vaikutuksiin.

Kun olen ollut kiinnostunut näistä lampuista ja olin kiinnostunut aiheesta, minulla oli kunnia saada laite testattavaksi. Olen nyt käyttänyt laitetta viikon verran ja en tiedä, että johtuuko tuosta laitteesta vai mistä, mutta mun yöuneni on olleet tasaisempia. Vain yhtenä aamuna olen herännyt neljältä, mikä on ollut mun ongelmani nykyään. Uskon, että kun syksy tulee, niin silloin varmaan huomaan, että auttaako tämä syksyiseen väsymykseen.


Tämä kuva mua hieman nauratti, kun mä en yleensä pysty edes yrittämällä katsomaan kieroon, niin tässä kuvassa mä olen onnistunut.  


Kirkasvalokuulokkeet toimivat niin, että laitetaan kuulokkeet korviin, laite päälle. Laite sammuu automaattisesti tietyn ajan kuluttua en ole ottanut aikaa, mutta se on joko 8 tai 12 minuuttia. 


Testailut jatkuvat. Mä alan uskomaan tähän laitteeseen ja sen tuomiin vaikutuksiin. 

Maiju

12 kommenttia:

 1. Meillä on kotona kirkasvalolamppu - samoin töissä kahvihuoneessa. Uskon kyllä lampun vaikutuksiin, mutta tuo korvien kautta kulkeva valo vaatii vielä hieman vakuuttelua. Mutta sinultahan sitten kuullaan;)
  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin piti nähdä se kuva pään sisältä ennen kuin aloin uskomaan.

   Poista
 2. Minullakin on ollut lamppu, se Aurora-malli, mutta ei sitä aina muista aamuisin laittaa päälle.
  Olen katsellut sillä silmällä noita korvajuttuja, mutta en ole myöskään oikein uskonut.
  Mutta vasta pimeään aikaanhan sen tehon huomaa..... jos huomaa :)

  Mukavaa juhannusviikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. Mulla on kotona ja töissä kirkasvalolamppu. Niiden voimaan olen kyllä uskonut, itselläni ainakin auttanut todella paljon. Vielä tuota korvien kautta saatavaa valotietoutta olen epäillyt, mutta tutkimustulokset sen puolesta ovat kyllä hyvin vakuuttavia. Saas nähdä innostunko syksyllä :)

  Oikein hyvää Juhannus viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkeen sivuilta löytyy paljon tuota tutkimustietoa ja käyttökokemuksia, kannattaa sieltäkin käydä lukemassa. Tässä on kuva tuo käyttöajam lyhyys ;)

   Poista
 4. Mielenkiinnolla odotan sinulta kokemuksia tuosta. Aika huima idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se.. ja siitä tulikin mieleen, että pitää ottaa se päivän valohoito ;)
   Ainakin itse olen nyt nukkunut testailun jälkeen paremmin. Testailut siis jatkuvat.

   Poista
 5. Meillä on myös nuo kuulokkeet, mies niitä on kokeillut / käyttänyt välillä aktiivisemminkin. Nähtävästi niistä jotain apua kaamokseen on ? Itse en ole kokeillut, kun en oikein tykkää tunkea mitään korviini ;) Mielenkiinnolla kuulen kokemuksiasi ! Hyvää viikon aloitusta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mies saadaan näitä käyttämään, niin uskoisin olevan hyötyä, miehethän ei tunnetusti käytä mitään, jos ei koe niistä olevan apua ;))
   Itse nukun korvatulpat korvissa, kun on yksi äänihäiriö vieressä... joten ei mulle mitään uutta ;)

   Poista
 6. Toi on aika kiistelty laite, mutta kiva, että toimii. Sehän se on pääasia kaikinpuolin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että aiheuttaa epäilyksiä. Itsekin luin tästä aika paljon noita tutkimustuloksia ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.