sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

"Hietsun" kirppiksellä

Olen viettänyt "vapaata" viikonloppua,  joka on mennyt aika pitkälti yhden kaverin kanssa. Eilen vietettiin tosi pitkä päivä kaupungilla ja tänään jatkettiin vielä "Hietsun kirpparilla". Molemmilla oli miehet "pelireissulla" ja me oltiin sitten "viikonloppusinkkuja". No eipä hätää, piti vaan keksiä sitten ohjelmaa ja mehän sitten keksittiin. Kirjoittelen tuosta lauantaista vaikka myöhemmin, mutta tänään tästä meidän tämän päiväisestä kirppisreissusta.

Tuli vähän neuroottinen olo kun kirjoittelee, että on käynyt Hietsun kirpparilla, joka itse asiassa on muuttanut nyt pariksi viikoksi evakkoon kansalaistorille siihen musiikkitalon ja Kiesman väliselle "aukiolle". Syy miksi Hietsu on muuttanut evakkoon on se kun kohta purjeveneet valtavat Hietsun satamat eli sinne pystytetään The Tall Ships Races -tapahtumaa juuri parhaillaan.

Aika kirkkaissa väreissä taas lähdin liikenteeseen. Naureskelen välillä, että kun pukeutuu kirkkaisiin väreihin, niin joskus on hieman hörhömagneetti. Sekin tuli taas havaittua tällä reissulla. 


Hietsun kirppisevakko kestää 12.-22.7.2013 välisen ajan. Mielestäni tämä oli aika hyvä ja toimiva paikka. Hietsun voisi siirtää kyllä ihan kokonaankin tänne.


Tässä vaiheessa oli jo hieman "shoppailtu" näkee tuon laukun pulleudesta.


Tässä mun ystäväni Heli. Heli on myös mun tavoin tehnyt "elämäntapamuutoksen", joka on nähtävissä Helin upeassa, muuttuneessa ulkonäössä. 


Mulla on sellainen "kirpparisilmä" ja jouduin muutamien vaatteiden kohdalla sanoa, että NYT SÄ OTAT TUON. Yksi oli tämä Marimekon paita. Siis mä rakastan tätä kuosia ja Heli rakastaa myös ttä väriyhdistelmää. Tämä pusero oli juuri Helin kokoa ja hulluhan hän olisi ollut, jos olisi sen tankoon laittanut takaisin. No onneksi uskoi mua. Jos hän tulee joskus katumatuulelle, niin lupasin olla tuota kokoa ensi kesänä. Sitten mä ostan tän Heliltä. 


Sama takaata.


Kirpparin jälkeen menimme Kaisaniemen puistoon syömään vähän eväitä.


Eväiden syönnin lomassa me vähän katseltiin, että mitä tulikaan ostettua. Tällainen saalis ja rahaa taisi mennä jotain himpun yli 20 euroa.  Kumisaappaat oli ihanat. Joko teen niistä kukkiensäilytyssaappaat tai sitten vien mökille. Ne oli kokoa 35 ja mahtui siis mulle.


Tässä Helin saalis.


Tämä oli muuten toinen, jonka "pakotin" Helin ottamaan. Heli siis rakastaa minun tavoin pinkki-mustaa  yhdistelmää.


Tämän Polan paidan Heli osti ystävälle. Jos ystävä ei tykkää, niin se muuttaa meille. 


Niin tässä tämä mun "käsilaukkuni" sitten ostosten teon jälkeen.


Käytiin vielä vähän shoppailemassa Helille lenkkareita ja kahvilla. Sen jälkeen me oltiin NIIN valmiita. Otettiin vielä vähän "asukuvia". Heli halusi kokeilla mun uusia aurinkolaseja.


Ja Heli nappasi musta vielä yhden kuvan ilman kasseja. Helille huomioksi, että katsopa tarkkaan kun olen tästä poistanut sen yhden ihmisen, joka katseli meidän kuvaushetkiä. Näin niitä ihmisiä poistellaan kuvista.


Näin ihana päivä meillä oli. Energiaa saimme puolin ja toisin. Päätimme, että tämä tehdään kyllä nopeasti uudestaan.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Teillä on ollut selvästi hauska päivä, kivoja löytöjä. Kun tekee löytöjä kirppikseltä tai huutonetistä niin tulee aika usein paremmalle tuulelle löydöistään kuin, että olisi ostanut ne kaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä vähän ajattelin, että mun pitää ehdottomasti vähän alkaa tukemaan taas tätä kierrätysmeininkiä. Tänä vuonna olen taas vähän enemmän käynyt ja pitää vähän lisätä kierrätystä.

   Poista
  2. Meillä tytär lähtee leirille tiistaina ja mies huomenna golffaamaan Hankoon, josko saisin kuvattua tyttären vaatteita huutonettiin ja saisi noita kirpparikasseja pienennettyä.

   Miten sait poistettua henkilön kuvasta?

   Poista
  3. Mulla on Macissa IPhoto ohjelma. Siinä on muokkausohjelmassa sellainen "taikatyökalu", jolla sen voi tehdä... Välistä ärsyttää kun ottaa kuvia ja joku ihminen tulee juuri pahalla hetkellä kuvaan... Silloin saatan poistaa... Aina siitä voi jäädä vähän "sumeutta" poistettuun kohtaan, mutta se ei ärsytä läheskään niin paljon, kuin joku ihminen, joka ei kuvaan kuulu ;)

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Meillä myös Mac ja onnistuin, kiitos vinkistä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin ja kuinka edulliseen hintaan vielä ;)

   Poista
 3. Onpas kauniita vaatteita :) Toi Marimekon paita on todellinen löytö ja sulle sopii todlela hyvin keltainenkin väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria. Toi pusero oli niin löytö :)

   Poista
 4. Tuo Helin pinkki hame, jossa on hörhelöä helmassa on kaunis!

  Minulla on aukko sivistyksessä - en ole koskaan käynyt Hietsun kirppiksellä. Pitäisiköhän tuo aukko paikata tänä kesänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti kannattaa paikata aukko. Hietsu muuttaa paikalleen sitten taas ensi viikolla.

   Poista
 5. Kiva että Hietsun kirppis sai evakkopaikan ja hyvän paikan saikin. Kivoja ostoksia ja mukava päivä näyttää teillä olleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras mahdollinen paikka, ei toivoisi, että palaisi omalle paikalleen. Jospa tästä saataisiinkin pysyvä paikka ;)

   Poista
 6. Ai että kun on kivan näköisiä löytöjä olette tehneet ja teillä on selvästi ollut oikein kivaa keskenänne!

  VastaaPoista
 7. Mahtavia löytöjä.
  Kyllä tuollaisesta paikasta varmaan tekeekin hyviä löytöjä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.