maanantai 1. heinäkuuta 2013

Jotain sellaista, mitä on kaivannut....

Kun minulla reilu vuosi sitten diagnisoitiin keliakia, ajattelin, että tällä mennään. Heti lääkärinvastaanotolta lähtiessäni tiesin, että on opeteltava uusi elämä, johon ei kuulu grammaakaan vehnää, ohraa, ruista. Tai en välttämättä tiennyt, että kuinka tarkasta ruokavaliosta on kyse, sen opin vasta myöhemmin.

Yksi asia mitä mä olen todella kaivannut on jäätelötötteröt, siis eihän jätski maistu miltään pikarista syötynä. Olen kyllä kuullut, että jostain jätskikiskoissa gluteenittomia tötteröitä olisi saatavilla (kuulemma esim. Ikeasta). Itse en kyllä ole reiluun vuoteen tällaiseen kioskiin vielä törmännyt.

Nyt kuitenkin keliakiamessuilla käydessäni törmäsin Gluteeniton Maailma ständillä jätskitötteröihin, enkä meinannut saada silmiäni irti. No sen verran sain silmiäni irti, että bongasin heidän ständiltään myös paljon muitakin ihania tuotteita. Saimme sovittua myös siitä, että voisimme tehdä yhteistyötäkin bloggailun merkeissä.Tänään sitten tuli paketti ovelle, joka oli täynnä mitä ihanampi tuotteita. Kun itse olen kova matkustamaan ja kaipaan aina sellaisia tuotteita, jotka ovat yksittäispakattuja, niin ilokseni huomasin, että sellaisia on todellakin tarjolla. Tulen siis jatkossa esittelemään Gluteeniton Maailman tuotteita blogissani  yhteiskumppanuuden merkeissä.


Tällainen on tötteröpaketti, siinä on 10 gluteenitonta jätskitötteröä.

 


Kun siis on vuoden ilman jätskitötteröä, niin voitte vaan kuvitella, että miltä se sitten lopulta maistui. Taivaallisen hyvältä. 


Täytyy vielä todeta, että jätskikaupan tädiksi musta ei vielä olisi, vähän oli hakusessa tuo pallojen pyörittäminen.

Facebook-ryhmässä jo heti tuli kyselyitä, että mistä näitä saa. Kysyin maahantuojalta ja he kertoivat, että K-ryhmän kaupoista saa heidän tuotteitaan. Jos omasta kaupasta ei ole saatavilla, niin kysykäähän rohkeasti kauppiaalta ja toivokaa, niin eiköhän niitä kohta saa omastakin kaupastanne.

Maiju

7 kommenttia:

 1. Onpas kiva, kun saat herkutella ja syödä lemppariruokiasi vaikka oletkin keliaakikko :)

  VastaaPoista
 2. Voi tätä mä olin niin kaivannut, se on aina ollut sen jätskin

  VastaaPoista
 3. Hieno löytö! Ja kiva kumppanuus - saa maistiaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytää niitä uusia tuotteita ja osaa sitten hyödyntää jatkossa ne parhaimmat :)

   Poista
 4. Ihanaa, että sait nyt tötteröjätskin!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.