sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kaappien siivousta

En tiennyt olevani kauhea t-paita friikki, ennen kuin aloin siivoamaan vaatekaappejani. Mietin, että onko ihmisen oikeasti pakko omistaa niin paljon t-paitoja, tulin tulokseen, että ei ole. Nauratti kylläkin, että miten olen ostanutkin samoilla teemoilla olevia paitoja useita.

Huomasin, että taidan pitää jostain syystä Minni-hiirestä. En vaan muistanut, että näinkin paljon, että pitää olla useampia Minnipaitoja.


sitten toinen:


Vielä kolmaskin. 


Sitten kun on ollut intohimoinen askartelija, niin sekin pitää näkyä paidoissa. Näitä pidetään sitten yleensä noissa teematapahtumissa.Sitten pitää olla printtipaitoja, joissa on sopivassa määrin vähän bling blingiä.


Muistin, että mulla on myös yksi hymynaamapaita, mutta niitäkin oli kaksi.


Sitten oli näitä "itsetunnonkohotuspaitoja", joilla vaan saadaan hymy muiden kasvoille. Tosin näitä ei ole pidetty enää moneen vuoteen. Nyt niille löytyi hyvä ja rakastava koti facebookin kautta.


Tämä paita vähän jäi harmittamaan, kun oli jäänyt isoksi. Koska tilasin tämän Lontoosta ja oli rakkautta ensi silmäyksellä. No taidan tietää tällekin jo uuden omistajan.


No nämä ei ole t-paitoja, mutta kaappien kätköistä löytyi kyllä vähän liikaakin bling blingiä. Ajattelin, että olen varmaan kimaltanut jo ihan tarpeeksi, joten näillekin annoin jo lähtöpassit kaapista. Töissä ei tarvitse ihan näin hienoja, eikä kuntosalilla enkä mä muutenkaan käy koskeen bilettämässä. Joten ei enää tarvitse.Sama juttu tämänkin kohdalla. Helmiä ja paljetteja koko etuosa täynnä.


Ja tämä myös... taisi vielä tämänkin jälkeen löytyä pari muuta yhtä kimaltavaa värikästäkin paljettipaitaa. Kun aloin siivoamaan vaatekaappejani, en muistanut, että millaista se on. Itselläni on niin syvä rakkaussuhde vaatteisiin, että luopuminen on vaikeaa. Tosin sitten lopulta keksin sen tyylin, että miten luovutaan. Tehdään niin, että valitaan kaksi pitsihametta, kumpi sopii paremmin säästetään ja toinen pois, sitten kaksi mustaa hametta sama juttu, sitten kaksi sifonkipuseroa taas sama juttu ja vielä lopuksi pitkiksille sama homma. Tuon kun tajusin, niin alkoi löytymään motivaatiota myös hävittämiselle. Olen vihdoinkin tajunnut, että minunkaan ei tarvitse omistaa niin paljon vaatteita, että niitä ei kerkeä kaikkia käyttää.

Joten siivousurakka jatkukoon. Kun homma on hoidettu, niin kutsun kaverit kylään ja sitten myyn parhaimmat päältä heille ja sitten katson, että meneekö facebookin kautta kavereille osa ja sitten lopulle tehdään mitä tehdään.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille. Huomenna itse suuntaan taas töihin eli voisin tänään huutaa, että LOMA LOPPUU. No ei haittaa, sillä vielä on kesää jäljellä. Mä en aio surra mitään loman loppumista. Mä nautin siis koko kesästä täysillä. 

Maiju


12 kommenttia:

 1. Juuri itse siivosin vaatekaapin ja taas kohta se oli samassa jamassa kuin ennen. Olisi pitänyt vissiin karsia liikoja vaatteita rankemmalla kädellä. Mukavaa työhönpaluuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan tehtävä, kun ei ole vaatteet mahtuneet kaappiin enää aikoihin :)

   Poista
 2. Ihania t-paitoja, minä en taatusti raaskisi heittää pois...:) Omassa kaapissa sama juttu, t-paitoja kaikenlaisia vanhoja vaikka kuinka siivoaisi niitä pois. Helteellä ajatuskin hihoista ahdistaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullekin meinasi tulla se tunne, että ei raaski, nyt on vaan pakko. Kaappiin eu mahdu enää :)

   Poista
 3. Loistava urakka - olen juuri ryhtymässä samaan, kiitos rohkaisusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinnekin, ehkä ei olisi ihan tällaisten helteiiden hommaa :)

   Poista
 4. Voisin ostaa vaikka kaikki nuo Minnit!!!Niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih saattaa olla, että minnit saa vielä jäädä, keskimmäinen ainakin :)

   Poista
 5. Pyrin parin kuukauden välein jotain poistamaan vaatavarastoistani, mutta kenkäni ovat valloittaneet jo miehenkin vaatehuonetta ja oman vaatehuoneeni oven kiinni saaminen onnistuu vain voimakeinoin :-) Luopumisen haikeutta ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun pystyisi tuohon samaan. Nyt on isompi projekti kun pitää katsoa myös isoksi jääneet vaatteet pois :) ja kaikki pitää kokeilla.

   Poista
 6. Työniloa sinulle! Minullakin on vaatekaapin siivous menossa, kovin hitaasti se vain käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi kesken, mutta enköhän mä taas jatka ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.