keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kukkamekko

Joka ilta mietin sitä, että minkä värinen olisin seuraavana päivänä. Usein se alkaa niin, että avaan vaatekaapin oven ja katson, että mikä väri siellä houkuttaisi eniten. Eilen sieltä kurkisteli tämä kukkamekko. Se oli aika helppo päätös, koska tämä oli niin helppo asustaa. Tykkään mekoista,  koska siinä ei tarvitse miettiä kauheasti kahta toisiinsa sopivaa asua eli ylä- ja alaosan yhdistämistä. Mekko on hieman liian lyhyt, joten yhdistän tähän usein joko puolihameen tai legginsit vaan oman mukavuuteni vuoksi. Tähän sopii hyvin myös musta neuletakki tai huivi. Nyt päädyin yhdistämään tähän tuon työkaveriltani hankkimani sinisen ponchon.
Tällä siis mentiin tänään. 

Huomenna on jännää töiden jälkeen. Mennään parin kaverin kanssa kokeilemaan suppausta Sup Cafe Regattaan. Katsotaan, että mitä siitä tulee. Vakavasti ei asiaa oteta, mutta huumorilla kylläkin. Toivon vaan ettei samalla joudu kokeilemaan sukellustakin. Siinä tulisi meinaan kokeiltua kaksi uutta lajia samalla kertaa. 

Varmaan joudutte siis sitten katselemaan kuvia jälkikäteen. Pitäkää peukkuja, että pysytään edes jonkin aikaa lautojen päällä. 

Maiju10 kommenttia:

 1. Kukkamekko näyttää kivalta ja piristää tällaisenä päivänä, jolloin piti olla helle, mutta sitä ei tullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei näkynyt hellettä tänään... Toivon, että huomenna olisi, koska mä olen niin kylmänherkkä ja jos pitäisi vähissä vaatteissa mennä merenrantaa kokeilemaan tuota suppausta, niin mähän kuolen kylmyyteen ;)

   Poista
 2. Mielenkiinnolla odotan suppauspostausta , mitä ihmettä se on ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellaista pystylautasoutua suomennettuna. Otetaan surffilauta, mela ja sitten seisten melotaan ja yritetään hallita keskivartaloa ja pysyä laudan päällä. Sekä tarkoitus olisi varmaan myös edetä siinä laudan päälläkin ;)
   Toivotaan siis ettei tule samalla noita sukellusharjoituksia ;)

   Poista
 3. Onpas kiva kokonaisuus, mekko on kaunis ja toden totta, sen kanssa menevät monen eri värin asusteet. Mielenkiinnolla täälläkin odotan suppauspostausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, että saadaanko kuvaajaa meidän kohellukselle ;) tai ehkä me jotain kuvia saadaan itsekin otettua.

   Poista
 4. Kaunis kukkamekko ja tosiaan sopiin moneen menoon, ei kuitenkaan siihen suppaukseen ;)
  Onnea matkaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi olla, että ei suppaukseen... tai voisihan sitäkin kokeilla. Korkokengät jalkaan, mekko päälle sitten suppailemaan ;)

   Poista
 5. Kiva asu taas kerran. On se hienoa, että joku jaksaa illalla miettiä seuraavan päivän vaatetusta. Mä katson aamulla, mikä on ilma, kokeilen ehkä mekkoa päälle ja totean että näytän edelleen tankkilaivalta mekossa ja pistän takas kaappiin tai sitten se löytyy sängyn päältä. Seuraava vaihe on että laitan ne housut mitkä oli edpäivänä haen pyykkinarulta puhtaan paidan, vedän mustan neulejakun tai liivin päälle ja menoksi. Salomon tennarit jalkaan niinkuin koko kesän. Ostin uudet avokkaat joilla lähdin eilen töihin mutta vaihdoin tennareihin. EHKÄ tsemppaa sitten kun päästään takaisin evakosta omiin huoneisiin ja kun on taas porukka kasassa ja johtokin hortoilee käytävillä niin palataan taas sihteerilookkiin...nyt pidetään rentoa evakkolookkia vielä helmikuulle asti, jolloin tulee kaksi vuotta evakossa..huoh!! Meni vähän aiheen sivusta muta haitanneeko tuo. JOS olisin siellä tulisin ehdottomasti suppailukuvaajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hih... mä lähden niin aikaisin aamuisin, että ei olisi aikaa alkaa rättirumpaan aamusta... ei ehtis salille varmaan ikinä... harmi kun et ollut täällä päin... No onneksi meidän yksityisope otti kuvia... nyt on blogipostaus tehty aiheesta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.