maanantai 22. heinäkuuta 2013

Nokian Finntrim kumisaappaat

Mä olen aina ollut Nokian kumisaappaiden vankkumaton ihailija. Mökille mun oli joskus aikanaan pakko saada Nokian Kontio Classic -saappaat, ihan siitä syystä, että ne oli niin nostalgiset. Siellä ne on palvelleet mua jo varmaan 10 vuotta. Kesäkuussa olin eräässä Showroomissa tutustumassa syksyn urheiluvälineuutuuksiin ja siellä oli myös Nokian kumisaappaat esittelyssä.  Olin pukeutunut tapahtumaan suosikkiväreihini eli pinkki-mustaan. Siellä sitten Nokian saappaiden edustaja mut heti bongasi värien perusteella ja alkoi esittelemään mulle Nokian Finntrim kumisaappaita.  No minähän ihastuin niihin heti ja kun sain käyntikortin edustajalta, niin lupauduin sitten testaamaan saappaita, mikäs siinä, kun on niin kauniitkin ja sopii mun asuihin niin hyvin.

Ajattelin, että nämä on kympit mulle työmatkasaappaiksi. Saappaat sopivat kyllä moneen käyttöön. Varamasti tulee mulle hyvään käyttöön.

Mitäs pidätte?

 

Ihana pohja.


Saappaat sujahtavat jalkaan helposti ja silti ovat napakan istuvat.


Vaikka tuo pinkki on hyvin pieni tehoste saappaissa, niin se on juuri sopiva tehoste. Yhtään ei ole liikaa eikä liian vähän tuota tehostetta. I like.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Kivat saappaat! Tehdäänkö Nokian saappaita vielä Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein tarkistaa.. Nykyään valmistetaan suurin osa Keski-euroopassa sanoo Nokian tarina:
   http://nokianjalkineet.fi/tarinamme/

   Poista
 2. Ennen tehtiin nokialaiset kestämään. Olin aikoinani ensimmäisessä kesätyössäni mansikkamaalla, jossa "kaikilla muilla" oli Nokian mustat Kontiot ja minulla ei. No, käytin koko ensimmäisen tilini siihen, että ostin itsellenikin nuo klassikot. Täytyy todeta, että tuskin olisin toista yhtä kestävää sijoitusta voinut tehdä, sillä nuo samaiset saappaat on meillä vieläkin. Minun lisäkseni niitä on käyttänyt sisareni ja kolme lastani. Nyt ne ovat taas minulla...
  - Sari -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun oli ihana tarina. Kyllä Kontiot on vaan niin Kontiot. Mä uskon, että mä rakastan näitä saappaitani yhtä paljon kuin kontioitani ;)

   Poista
 3. Onpas ne kivat. Sopivan pirtsakat vaikka pääväriltään mustat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykästyin ehkä juuri siksi näihin, kun musta on pääosassa ja vain pieni osa tuota rakastamaani pinkkiä.

   Poista
 4. ihanat saappaat,yksi asia askarruttaa että mahtuuko housun lahkeet saappaiden alle,vai onko laitettava saappaan päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huomasin viestisi ;)
   Riippuu varmaan housun lahkeesta. Musta tuntuu, että näissä joutuu laittaa saappaan sisään lahkeen.

   Poista
 5. MInulla ollut jo monet nokian trimmi saappaat ,tosin siinä perusvärissä eli tumman vihreänä ! Kiva että tulee muitakin värejä!
  Nuo saappaat yleiskäytössä hieman hankalat,sillä pukeminen jalkaan hidasta tiukan ja lyhyen varren vuoksi ! Samoin karkea pohja imee roskat kiinni ja kuivuttuaan ne tippuu sitten eteisen lattialle. Ulkoilusaappaana ja maastossa johon saapas on tehty ne on ihan 10 arvoiset ! Hyvä jos värivaihtoehtoja tulee lisää ! Vaimo kaipailee aiempaa värivaihtoehtoa jossa teräosa tummansininen ja varsi valkoinen. Terv. Eero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse näitä nyt käyttäneenä tykkään. Itse en kokenut kauhean hankalaksi pukea jalkaan. Tykkään kyllä näistä. Ihanat kaupunkisaappaat.

   Poista
 6. Kokeilepa Maiju vetää pinkit hait jalkaasi, ne vasta söpöt on ! Eikö noissa Trimmeissä ole liian karu ja kömpelö pohja ?

  VastaaPoista
 7. Hai saappaita mä joskus vähän mietinkin, mutta, mutta.... silloin ei löytynyt juuri mun toivomaa väriä eteeni. Ehkä joskus vielä sellaisetkin hankin. Mä kyllä tykkään näiden Trimmien sopivuudesta jalkaani... Tosin voihan se olla, että ne hait olisi kevyemmän näköiset. Harkitaan, harkitaan ;)

  VastaaPoista
 8. Hai-saappaissa väri haalistuu.Minulla on pinkin väriset hait ja nyt ne on vaalean pinkit ! Pysyykö trimmin väri mustana vai onko jo haalistunut käytössä ? Tietenkin uuden kiilto häviää,entä näkyykö mustassa naarmut jos/kun liikkuu metsässä ?
  Olen hankkimassa uusia saappaita haiden tilalle,ja hait saan sitten kukkapurkeiksi terassille. Eikös sinulla juuri ole vanhat kumpparit kukkaruukkuina,pitääkö pohjan reunaan tehdä reikä,jotta kukat eivät huku saappaisiin ,jos kastelee liikaa?
  Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumisaappaat on pysynyt hyvinä. Tosin mä en ole käyttänyt näitä kuin kaupunkikäytössä. Mulla on toisetkin Nokian saappaat, jotka on varmaan yli 10 vuotta vanhat, eikä nekään ole mennyt miksikään.
   Mulla todellakin oli kukkaruukkuina vanhoja saappaita viime kesänä. Joo pitäisi porata reikiä pohjaan, jotta vesi pääsee valumaan pois ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.