torstai 25. heinäkuuta 2013

Suppailua ja sukellusta

Jossain vaiheessa aloin törmäämään useammin ja useammin suppailu-termiin (Stand-Up Paddle = SUP). Kun näin suppailusta ja suppailijoista kuvia niin mä päätin, että tota mä haluan kokeilla. Mullahan on se periaate, että kaikki mikä kuulostaa hauskalta on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu. Se, että pystyykö johonkin on ihan sama, pääasia on se, että on hauskaa. Facebookissa sitten kyselin kavereilta, että innostaisko jotain lähteä tätä kokeilemaan. No tiesinhän mä, että mulla on kavereita, jotka lähtevät tällaiseen mukaan. Tellu ja Hansu viittasivat heti, että "kiinnostaa, kiinnostaa".  No onneksi Tellu sitten oli asian suhteen aktiivinen ja alkoi selvittämään paikkoja, joissa tällainen kokeileminen on mahdollista. Lähteminen on aina helpompaa, kun jo kun joku tekee sen helpoksi ja hoitaa kaikki muodollisuudet pois eli selvittää tarjonnan ja paikat. Tosi nopealla aikataululla sitten edettiin ja tänään päästiin sitten kokeilemaan.

Valitsimme paikaksi Sup Cafe Regattan, joka on soutustadionin vieressä. Valitsimme meidän kolmen hengen seurueelle tunnin yksityisopastuksella. Varoitimme jo heti kättelyssä meidän yksityisopettajaa että "varo vaan, me ollaan kauhean hyviä ja todennäköisesti parhaita kaikista".

Tällä porukalla siis oltiin liikkeellä.


Tarvitaan siis sup-lauta ja mela. Hansu oli hyvin iloinen omasta melastaan, kun sai kuulemma niin pitkän. 


Meillä oli tosi mukava yksityisopettaja ja mikä tärkeintä, niin ymmärsi meidän tosi "hyvää" huumoria ja oli meidän kanssa kärsivällinen. Suosittelemme siis lämpimästi Sup Cafe Regattan palveluita myös muillekin.  Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu.


Jos joku näki tänään tällaisen polvillaan melovan tyypin tuolla edustalla, niin okay, okay... se olin minä.


Siis kyllähän täältä noustaan....


Siis helppoa on kuin heinänteko....


Tasapaino pitää yrittää pitää..... ja jos ei sitä hallitse....


Voi käydä niin, että joutuu suorittamaan sukellusharjoitukset samassa lajissa. No mä en itse asiassa ollutkaan vielä uinut tänä vuonna merivedessä ollenkaan. Nyt pääsin kolme kertaa harjoittelemaan myös sukellusta. Se, että tuolta pääsee laudalle takaisin vaatii ikävä kyllä taas vähän voimasanojen käyttöä. Täytyy ottaa sekin vaan treenin kannalta.


Tellu oli vakaasti laudan päällä, ja jalat oli kuin liimattu lautaan kiinni.


Hansu oli kyllä kuin vanha tekijä... Siis oikea pro-suppailija. Todennäköisesti hän oli harjoitellut koko loman salaa, vaikka koitti vannottaa, että tämä oli eka kerta.  Voihan se olla, että hänellä oli vaan NIIN hyvä mela. Sen täytyi johtua siitä ;)


Maisemat oli upet ja voihan niistä nauttia myös polvillaankin ;)


Me päädyimme tällä kertaa pysyttelemään aika lähellä "rantamaisemia".  Kun tarpeeksi kauan odotti, niin tippuihan se meidän pro-suppailijakin. Tosin syyksi laitettiin se, että tuli melkein törmäys Tellun kanssa.  Meidän mielestä kyllä Tellun olisi kuulunut ihan edes solidaarisuussyistä käydä myös meressä.


Hansu heitti talviturkkinsa, sillä ei ollut aiemmin vielä ehtinyt tältä kesältä. Parempi siis myöhään kuin ei milloinkaan.


Voittajat saapuvat tunnin suppailun jälkeen "satamaan". 
Tunnin jälkeen kävimme vielä nauttimassa Tellun tarjoamat pullakahvit. Se tarjoaa, joka ei käynyt meressä oli mielestäni ihan kohtuullista. Täytyy sanoa, että olipa tuossa kahvilassa hyvä gluteeniton tarjonta. Sain valita muffarin ihan kolmesta vaihtoehdosta, se tuntui keliaakikolle ihan luksukselta.


Pienet poseeraukset vielä ennen kahvitteua


Vielä toiset poseeraukset.


Sitten ei taas voinut vastustaa kiustausta, vaan oli pakko kokeilla keinua... tosin pelkäsin kovasti, että kestääkö se mun painoa.


ja ups... siis mitä tässä lukee? Koskeekohan tämä myös aikuisia, jotka ovat jääneet lasten tasolle?  Siis pakkohan sen on koskea?


Jos siis haluat kokemuksia, niiin mun valintani on Sup Cafe Regatta (ei ole maksettu mainos).
Hansu sanoi, että ensi viikolla pitää päästä uudestaan. Mä lupauduin kuvaamaan, sitten otetaan mukaan digijärkkäri ja pitkä putki. 


Meillä oli mielettömän hauskaa. 

Kokeilkaa rohkeasti kaikkea uutta, niin mäkin teen. Kiitos ihanaisille kavereille, kun olitte ennakkoluulottomia ja lähditte mukaani.

Maiju20 kommenttia:

 1. Hauskaa teillä varmaan piisannut :) mä istuin pari viikkoa sitten kahvilla tuossa Regatan rannassa, ei silloin näkynyt suppilautoja eikä suppailua, melojia vaan ja paljon kahvittelijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hauskaa oli... Vaikka olen ikäni asunut Helsingissä, niin paljon on paikkoja, joissa ei ole koskaan käynyt. Sanoin, että nolona tunnustan, että en ole käynyt koskaan katsomassa sibeliusmonumenttia ja piti sekin yhdistää tähän reissuun ja mä UNOHDIN. No jos ensi viikolla yrittäis uudestaan... mä menen kuvaamaan ja kaverit suppailemaan. Ihana paikka.

   Poista
 2. Wau hienoa, jos olisin ollut teidän kanssa suppailemassa, mä olisin ollut tuossa polviryhmässä varmaan myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... Kyllähän mä kolme kertaa yritin seistäkin, mutta kun ei on huono tasapaino, niin on huono, sitä pitää edelleenkin salilla siis treenata ;)
   Pääasia on se, että on hauskaa ja saa nauraa. Se on elämässä tärkeintä ;)

   Poista
  2. Tanssiharrastus kehittäisi paremmin tasapainoa kuin saliharrastus.

   Poista
  3. Meillä on ohjelmassa aika paljon tasapainoharjoituksia. Vähän on parantunut ja vielä on parantamisen varaa.

   Poista
 3. Näyttää kyllä hauskalta touhulta, mutta jäisi minulta vesipelkoiselta kyllä kokeilematta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nythän mä vasta tajusin, että en tajunnut pitää edes nenästä kiinni kun putosin :)

   Poista
 4. Onpas hauskan näköistä, kuvista tulee kyllä niin hyvälle tuulelle. Tätä on aivan ehdottomasti kokeiltava jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaahan tämä oli. Meillä oli niin hyvä porukka ja meidän "opettaja" ymmärsi meitä, joten rohkeasti kokeilemaan ja hakemaan kivoja elämyksiä.

   Poista
 5. Olet kyllä parhaalla mahdollisella asenteella aina kaikessa mukana. Taas on vaan pakko ihailla.
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lillan. Yritän tehdä elämässä asioita, jotka kuulostavat hauskalta. Elämästä pitää nauttia niin kauan kuin sitä kestää ;)

   Poista
 6. Vaikuttaa varsin mukavalta. Rohkeita flikkoja kyllä olette kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni. Hauskaahan tämä oli. Eikä pelottanut ollenkaan ;)

   Poista
 7. Veikkaan, että tuolla on naurua piisannut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika oikein veikattu. Sä olisit tykännyt... ja naurua olisi piisannut enemmän, olisit vaan tullut valokuvaajaksi. Ensi keskiviikkona taidetaan ottaa uusiksi, mutta mä ajattelin pysyä rannalla ;)

   Poista
 8. Ai tätäkö se suppailu olikin. Luulin et kävitte shoppailemassa =D. Kukas teitä sit loppujen lopux kuvas? Opettajako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä se on. Opettaja kuvasi, kun eu saatu kuvaajaa houkuteltua mukaan. Itse otin jotain kuvia rannassa käsin.

   Poista
 9. Toi on varmaan tosi kivaa, jos tilaisuus tulee niin täytyy kyllä testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli niin kivaa, vaatii tasapaino ja keskikehon hallintaa... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.