tiistai 2. heinäkuuta 2013

Sydämiä kynsissä

Mä lupaan olla seuraavat viisi viikkoa aika sydämellinen. Eilen suuntasin itseni taas Tapiolaan Jana Banarin luokse kynsiäni huoltamaan. Janan ja Olgan kynsistudio on  Beauty Artist  (Facebook-sivut löytyvät täältä).  Aiemmat kynsitaiteilut löytyvät täältä.  Edellisetkin kynnet olivat NIIN upeat, että aina tuossa vaiheessa miettii, että harmi kun pitää niin kauniista kynsistä luopua. Sitten saa taas niin upeat kynnet, että jo unohtuu se harmistus.

Tällä kertaa halusin pinkki-mustat kynnet. Jana kysyi, että onko ajatusta, että mitä muuta? Sitten tuli mieleen, että josko vaikka sydämiä? Siitä se ajatus sitten taas lähti. Jana on niin taitava, että hän vaan tekee jotain ja sitten kynnet alkavat muodostumaan. Mä tykkäsin taas näistä niin kovasti, että ei meinaa taas saada silmiään irti niistä. Positiivista kateutta oli myös facebook-kavereissakin havaittavissa, kun heille eilen pikkasen kynsiä vilauttelin heti tuoreeltaan.

Näin sydämelliset kynnet tällä kertaa.


Tässä ihana kynsitaiteilija Jana Banar itse.


Alkuun hiotaan vanhat kuviot pois, lyhennetään kynnet ja hiotaan, sen jälkeen taas voidaan aloittaa uusien kynsien rakentaminen.


Lisätään vähän kimallusta. 


Tässä ei vielä todellakaan tiedä, että mitä tuleman pitää, ei voi edes arvailla.


Sitten Jana kaivoi vesivärit esiin ja alkoi piirtämään.


Tässä jo tajusin sitten, että miten niitä sydämiä alkoi syntymään.


Sydämet on piirretty, kaikki tarvittavat aineet levitetty ja sen jälkeen loppukuivatus uunissa.


Tässä ne sitten ovat valmiina. Voi miten ne taas sopiikaan mun kahvakuulan kanssa yksiin. 


Voiko tämän kauniimpia taas ollakaan? 


Mä olen niin ylpeä näistä. Näistä en halua koskaan luopua.

Maiju

20 kommenttia:

 1. On kyllä hienot. Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
 2. Ovat kyllä suloisen kauniit!:))

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, näillä mennään seuraavat viisi viikkoa ;)

   Poista
 4. Kauniit ovat! Jotenkin niin sinun näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä on niin mun näköiset.

   Poista
 5. Oi kun ne ovat taas kertakaikkisen kauniit <3

  VastaaPoista
 6. Kauniit on.... Miten omat kynnet reagoivat noihin vai onko sinulla omat noin pitkät kynnet, joihin tuo kauneus rakennetaan? Kyselee nimim. kokematon - olen oikeesti ihan tietämätön tuosta kynsimaailmasta. Ihailen vain niitä kun näen toisilla ja sen olen ymmärtänyt, että niitä pitää käydä säännöllisesti huollattamassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään mulla on noin pitkät omat kynnet, joiden päälle aina vaan tehdään tuo akryylikynsi... Silloin aikanaan kun aloitettiin, laitettiin tipit kynnen päälle ja siitä sitten se oma kynsi lopulta kasvoi tuohon pituuteen... Sitten sitä aina huoltoväleissä lyhennetään yleensä sen mitä se kasvaa... Itse olen nyt 3 vuotta ollut kynsikoukussa ja olen kyllä NIIN tyytyväinen....ennen aina piilottelin kynsiäni pöydän alle ;)

   Poista
 7. Ihanat! Kertakaikkiaan. Kateeksi oikein käy! Jotenkin olen aina ajatellut ettei mulla tuollaiset kestä, ja mä kun ehkä saan kammettua itseni kerran vuodessa kampaajalle niin saisinko ikinä tuollaisia huollettua? En taatusti. Hukkaan menisivät... Vaan kauniit on katsoa sinun käsissäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari... Mä kun joudun käymään kampaajallakin lyhyiden hiuksien takia 4-5 viikon välein...niin samahan näiden kanssa on... Mutta aina se on yhtä palkitsevaa ja lopputuloksena on aina yhtä upeat kynnet.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.