maanantai 19. elokuuta 2013

Ei kiitos raitapaidoille?

Mä olen aina ollut sitä mieltä, että en osta itselleni raitapaitoja.  Loppukeväästä kuitenkin näin Lindexissä raitapaidan, joka oli kuin minulle tehty. Lindexin Holly&Whyte -mallisto on ollut hyvin pidetty ainakin aikuisbloggareiden kesken. Tuosta mallistosta mä löysin tämän raitapaitani. Vaikka sitä loppukeväästä katselinkin, niin odotin vielä alennusmyyntejä ja ostin vasta sitten.  Päätin vielä tehostaa kenkien punaista väriä laittamalla raitapaidan alle punaisen t-paidan. Halusin sen hieman pilkottavan tuolta paidan alta. Asuun sitten  yhdistin taas nämä mun punaiset kiilapohjakengät.

Mitä tämä tarina siis opetti? Älä koskaan sano, että ei koskaan, sillä voi olla, että joudut pyörtämään puheesi. Tällä asulla sitten mentiin tämä päivä.


Töissä tänään kuvattaessa tuntui, että koko ajan joku liikkuu käytävillä. Emme saaneet millään otettua paria kuvaa, kun aina oli joku "häiritsemässä". Tässä taas kuuntelin askeleita, että "joku tulee". 


Lähikuvaa vielä paidan kauluksesta. Tämä oli sitten se syy, että miksi tämä paita tarttui mukaani eli siinä oli jotain minullekin. 


Ihania koristeita.  


Torstaina on Helsingissä taiteiden yö, muistan jostain lukeneeni, että johonkin pääsee kuvauttamaan itseään meriaiheisiin lavasteisiin ja suositeltiin pukeutumaan meriaiheisesti. Taidanpa torstaina pukea tämä paidan päälleni ja käydä kuvauttamassa itseni ammattivalokuvaajalla. Pitänee lähteä etsimään, että missä siitä olikaan juttua.

Tällaista tänään.

Maiju18 kommenttia:

 1. Sen olen oppinut, kun sanot "ei ikinä", niin varmistat, että niin tapahtuu. Kyllä sulle sopii raita-lookkikin. Punainen kivasti piristää asua. Itse olen metsästänyt tuota paitaa, mutta huonolla menestyksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan varma, että tätä ei enää alemyynnistä löydy, mutta löysinkin ja vielä oikean kokoisenakin. Välistä ottaa riskejä, kun ei ota silloin kun sitä on tarjolla ;)

   Poista
 2. Mites noin kiva paita on mennyt multa ohitse , vaikka lähes joka päivä kuljen KappAhlin kautta ?! Nätit nuo koristeet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se onkin siksi jäänyt huomaamatta, kun kävelet sen KappAhlin kautta, kokeile joskus Lindexiä ;)))

   Poista
 3. Hienosti olet jälleen yhdistellyt ja asu sopii sulle tosi hyvin - myös livenä nähtynä - ihan on sun näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja, vaikka päivän ensimmäinen kommentti työkaverilta oli, että yllättävät värivalinnat ;)

   Poista
 4. Sopii hyvin sulle! Eli vannomatta paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna... Joo ei vannota jatkossa, että ei koskaan ;)

   Poista
 5. Keväällä minäkin hypistelin tuota raitapaitaa, mutten ostanut, kun hieman vierastin raitoja. Nuo kaula-aukon koristeet kyllä viehättivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tässä vaan saatiin yhdistettyä nämä kaksi asiaa.

   Poista
 6. Raidallinen maksimekko tuli ostettua, vaikka en raidallista suosikaan. Ihana kotiasuna, vaikka mies sen yöpuvuksi jo teilasi ;)
  Sinun pusero on kaunis ja sopii sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, olet ostanut mekon ;) miten nuo miehet joskus osaavatkin lannistaa. Kanna mekkosi vaan ylpeänä ;)

   Poista
 7. Huomenta! Sulllehan sopii raita hyvin kuin mikä! Ehkä Marimekon raitapaidat eivät sopisi, mutta tässä on raikkautta ja pirteyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Raita kun on vähän haastava kuviona, kun se vähän levittää, niin se on ollut se syy, miksi en sitä ole käyttänyt. Ehkä se nyt alkaa vähän menemään, kun on saanut itseään kuosiin ;)

   Poista
 8. Tänä aamuna tv:n säätiedotuksen lukijalla oli tämä sama raitapaita - oli ihan selvästi ottanut sinusta mallia ;)

  VastaaPoista
 9. Minä edelleen fanitan noita sinun punaisia kenkiäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ne on tänä kesänä seikkailleet entistä enemmän blogissani ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.