torstai 8. elokuuta 2013

Gluteenittomia suolaisia välipalakeksejä

Gluteeniton Maailma 

Gluteeniton Maailma toimitti mulle kesäkuussa testattavaksi tuotteita. Tällä kertaa kokeilin heidän suolaisia välipalakeksejään. Kokeilin niitä valkosipulituorejuuston kanssa. 

Useinhan keliaakikolle ei meinaa keksiä millään mitään tarjottavaa. Tässä on oiva pieni suolainen tarjottava keliaakikolle. 

Muista tarjoilla keliaakikon keksit erillisellä lautasella, niin etteivät joudu kosketuksiin "kiellettyjä" aineita sisältävien tuotteiden kanssa (vehnä, ohra, ruis).  Muista myös, että keliaakikko ei voi käyttää samaa levitettä, jos siitä otetaan veitsellä myös "normikeksin" päälle. Tietenkin siis keliaakikon työvälineet on oltavat puhtaat kielletyistä aineista.

 Testasin seesamin ja sipulin ja juuston makuisia keksejä. Pääset katsomaan noista linkeistä tuotteiden tuoteselostetiedot.

Täytyy sanoa, että tykkäsin. Tykkäsin molemmista mauista. Tuo seesamin ja sipulin makuinen keksi toi mulle makuna mieleen jotenkin hapankorput, vaikka ei niillä ole hapankorppujen kanssa mitään tekemistä. 

 

Keksejä voi löytää hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista. Itse olen löytänyt aika paljon City-marketin valikoimista.

Aivan ihania. Voin suositella siis lämpimästi, vaikka vierasvaraksi. Uskon, että keliaakikkovieraat tykkäävät. Ainakin minä tykkäsin.

Maiju

3 kommenttia:

  1. Paljon kiitoksia vinkeistä! Vaikka itselläni menee juuri toisinpäin nämä kielletyt ja sallitut aineet niin monesti gluteenittomia voin syödä kunhan ensin tutkailen tuoteselosteet. Nuo linkit tässä eivät toimi, lukee että not found...

    VastaaPoista
  2. Korjaan, siis ihan ensimmäinen linkki toimii ja sitä kautta kyllä pääsee lukemaan noista kekseistä. Erilliset linkit kekseihin siis eivät pelitä.

    VastaaPoista
  3. Sivustolla on näköjään muutettu vähän osoitteita ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.