sunnuntai 4. elokuuta 2013

HOT-pinkki kevyttoppis

Keväällä alkoi jo blogeissa esiintymään enemmän ja enemmän kevyttoppatakkeja. Kesäkuussa mä kävin tutustumassa erään viestintätoimiston Showroomissa syksyn urheilu- ja vapaa-ajan asusteisiin. Jokaisella näytteilleasettajalla oli kevyttoppatakkeja. Kun niitä katselin ja hipelöin, päätin, että syksyllä mullakin on ainakin yksi kevyttoppatakki. Olin mielessäni ajatellut, että takin väri tulisi olemaan musta, koska sitä olisi helpompi yhdistellä eri värisiin asusteisiin.

Kuinkas sitten kävikään? No mä olin viikolla ostamassa miehelleni synttärilahjaa ja törmäsin Aleksi13:sta juuri mun väriseen eli kunnon HOT-pinkkiin kevyttoppatakkiin.  Hetken sitä katsellessani mietin, että lähdenkö sovittamaan vaiko en.  No enhän mä sitten lopulta voinut vastustaa kiusausta. Tiedän, että tämä väri on vaan mulle se oikea.

Kun tulin sovituskopista mä mietin, mä mietin oikein tosissani, että otanko, vaiko enkö ota. Laiton takin takaisin naulaan, otin pois, laitoin takaisin. Kävin siis oikein tahtojen taistelua itseni kanssa. Kuka nyt heinäkuussa ostaa kevyttoppatakkia? No en minä ainakaan. Lopulta järki voitti. Tiesin, että mä oikeasti haluan tämän värisen takin, mä oikeasti haluan syksyksi kevyttoppatakin. Mikäs sitten siinä. Takki lähti mukaan ja mä uskon, että mä olen onnellinen valintaani. Viisaana ihmisenä lopulta vaan tajusin, että jos en sitä nyt ota, niin voi olla, että en enää löydä juuri tätä oikeaa värisävyä.

Tässä siis vielä kuvia harkintavaiheesta.


 Siellä se roikkui ja odotti mua.


Takkia oli myös mustana ja kirkkaana oranssina. Tätä pinkkiä on vaan ihana yhdistellä mustan kanssa.


Syksyä siis odotellessa, mutta nautitaan vielä vähän aikaa kesän ihanasta lämmöstä.

Maiju

18 kommenttia:

 1. No kyllä olisi harmittanut jälkikäteen vietävästi, jos tuon olisit sinne kauppaan jättänyt! Niin sinun värisi!
  Oikein hyvää pyhäpäivää, Maiju♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi, joten onneksi järki tuli mukaan, koska mä tiedän,että tätä väriä ei olisi kyllä enää löytänyt.

   Poista
  2. Näyttää hyvältä, ja hirvestys/peurastusaikaan olet vielä oikein pukeutunut ;)
   Me suomalaiset tarvitsemme juuri tuolalista rohkeutta tehdä asioita nyt ja heti eikä jäädä haaveilemaan. Itse kun en osta heti, on tulos: loppu, tai ei oikeaa kokoa enään löydy.

   Poista
  3. Näinhän se on.... Jotain on opittu, että osta heti tai jäät ilman ;) Tämä on vaan niin ihanan HOT väri ;)

   Poista
 2. Kevyttoppis on mullakin syskyntullen hankintalistalla. Takkisi on kyllä niin pirtsakan värinen, nappivalinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnniK... nämä on varmaan tosi näppärä valinta kun tulee syyskuiset viileämmät ilmat.

   Poista
 3. ♥ ihana toppis ja väri sopii sulle tosi kivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... tämä on yksi mun lemppareitani... ja tässä on just eikä melkein se mulle sopiva sävy ;)

   Poista
 4. Se on just eikä melkeen:)Pinkki kuinka se voikin olla kaunis ja vieläpä piristävä,sopii täydellisesti.Sun hiuksesi,siis onko täs kuvas eripuolella kammattuna edestä?Jos niin tuo sopii sinulle täysillä ja muuten olet ihan erinäköinen,kaunis kerrassaan:)hymytön kuva mutta upee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on aina pinkki... Kyllä mä nykyään koitan aina kammata näin hiukseni... josks tietysti voi olla, että ne on pikkasen erilailla, mutta periaatteessa samalla lailla ;) Kiitos... yksin kun ottaa kuvan, niin ei aina hymyilytä ;)

   Poista
 5. Ipea väri! Heti on ostettava kun kohdalle osuu, jos kerran oikeesti haluaa.
  Itse tässä jännitän, että onko vielä jäljellä Aleksissa Desigualin mekko tai edes toinen niistä vaihtoehdoista, joita lauantaina ihastelin ja kuolasin. Mukamas en voinut ostaa kun ei sovittaminen nyt oikein onnistu tuon käsivamman vuoksi.Näinhän mä sen silmälläkin, että on sopivan kokoinen. Perskeles, jos huomenna on hukkareissu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsopa Arja...Kokeilitko mekkoa jo Aleksissa? Mä käyn usein kokeilemassa siellä ja sitten ostan sen täältä:http://www.boozt.com/fi/fi/

   Tuolta saa usein monta kymppiä halvemmalla ;)

   Poista
  2. Niin ja siis nythän mä siis luin, että et kokeillut... Desigualin vaatteet menee yleensä niin, että jos Normisti käyttää M-kokoa, niin Desigualissa täytyy ottaa yksi isompana.

   Poista
 6. Ihana takki, väri sopii sinulle upeasti ! Itse olen vielä kahden vaiheilla lähdenkö tähän juttuun mukaan, yksi kevyttoppis löytyy mutta ei ole niin urheilullinen malli . . .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä varmaan lähdet... kunhan tuo syksy tulee ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Eikö olekin... ja odotan, että tulevat kuulaat aamut, jotta saisi takin päällensä;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.