lauantai 10. elokuuta 2013

Kosmetiikkaa testissä

Kävin eilen töiden jälkeen Sokoksella, kun olin lukenut mainoksesta, että nämä Lorealin BB-voiteet olivat tarjouksessa. Aiemminhan testasin omaksi ilokseni muutamien valmistajien BB-voiteita ja mä päädyin siihen lopputulokseen, että Lorealin BB-voide oli ehdottomastii parasta kaikista. Muutamien ikäisteni ystävien kanssa olemme kaikki tulleet samaan lopputulokseen. Koostumukseltaan Lorealin voide on ehkä eniten voidemainen ja se jättää ihon ikään kuin sametin pehmeäksi. Suosittelen ehdottomasti Lorealin voidetta, jos ei ole BB-voidetta vielä kokeillut. Muiden valmistajien voiteet olivat enemmän meikkivoiteen tyyppisiä ja paksuja voiteita. 

Ostin myös peitevärin silmänalusille, puuteria ja myös poskipunaa. Jälkeenpäin muistin, että mullahan oli jo toi peiteväri, mutta ei haittaa. Sitten kun ostin noin monta tuotetta, niin kaupan päälle sain kuorivan geelin.

 

Aiemmin tuli facebookissa puhetta pigmenttiläiskistä ja mä olen vähän skeptinen kaikista siihen ongelmaan myynnissä olevien tuotteiden kanssa. Kun tuota keskustelua käytiin, niin mulle luvattiin lähettää yksi apteekissa myynnissä oleva tuote testiin. Sain siis tuon Spotner -kynän, jota nyt testailen, että auttaako se mun kasvoissa olevaan pigmenttiläiskään. Yllätyksenä sitten sain vielä Footner "sukat", joilla pitäisi saada kantapäät pehmeiksi yhdellä hoitokerralla. 
Raportoin sitten myöhemmin, että miten nämä tuotteet toimivat. 


Tällaista siis kosmetiikan parista tänään.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Toi jlakajuttu on kyllä ihan mulle uus juttu,mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näin viime kevään messuilla kun ne mainosti sitä. Mä olen vähän epäileväinen aina näihin uusiin juttuihin. Kerron kyllä rehellisesti kokemukset, kun saan testattua. Mä olen aina ongelmajalkainen ;)

   Poista
 2. Auttaiskohan tuo minun kuiviin kantapäihin, ne olen perinyt isältä. En voi kesällä kulkea paljain jaloin tai ne halkeilee :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilkka , mulla täysi. Sama vika. Äidiltä perittyä. Kerron rehellisesti kun olen testannut.

   Poista
 3. Arvaas mitä satuin eilen ostamaan Jumbosta? Nuo samaiset kolme keskimmäistä Lorealin tuotetta! Puuteria en ostanut ja kuorintageeli on jo ennestään - olen ollut siihen tyytyväinen.
  Mielenkiinnolla odotan testituloksiasi noista sukista ja pigmenttijutusta, ajatusta pidemmälle en ole niitten ostamisessa vielä edennyt.

  VastaaPoista
 4. Minä olen tuota Footneria kokeillut ja minun jaloistani se ei kyllä pahimpia kovettumia poistanut - mutta minulla onkin ongelmajalat vaivaisenluineen. Mutta jännä se oli, lähti kyllä ylin ihokerros ja varmaan vähän enemmänkin jalkapohjista, kantapäistä, varpaista - kaikilta niiltä alueilta, johon tuota ainetta pääsi. Ja jopa minun kantapääni olivat hetken pehmeät kuin vauvan pylly;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa ongelma kantapään, joten mielenkiinnolla kokeilen.

   Poista
 5. Mulla loppuu kohta Garnierin BB-voide, josta olen kyllä tykännyt. Itse asiassa paras tulos niistä tuli kun sekoitti sitä rasvaisempaa Antiage voidetta ja tavallista sekaisin. Olen kerran kokeillut jostain näytepussista tuota Lorealia ja tuntui aivan loistavalta, joten kohta kun nuo ovat loppu osta sitä. Footneria vois kokeilla ja suositella muorille myös, koska sen jalat on ihan kauheet (onneks se ei lue tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on se Carnier jäänyt käyttämättä, koska se vaan tuntuu liian paksulta... ihan kuin meikkivoiteelta. Samoin kävi Lumenen kanssa, vaikka sitä on niin hehkutettu.... Lorealista on monet mun kaveritkin tykänneet, kun ovat kokeilleet. Musta se vaan sopii parhaiten tämän ikäiselle naiselle ;)

   Poista
 6. BB voiteet on kyllä loisto keksintö, en enään käytä muita. Pigmentti läiskä tuotteisiin en oikein usko. Kerrohan sitten miten kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron kyllä, jos siitä iän mitään apua. Vielä en ole törmännyt tuotteeseen, joka toimisi

   Poista
  2. Ajattelin kyllä, että onkohan niille tullut hinnoitteluvirhe...

   Poista
 7. Heips!
  Jos sattuu Tallinnan Prismassa shoppaileen, Lorealin BB-voide maksoi 7,29€ eli huomattavasti halvempi kuin mitä täällä maksoin. Tarkistin vielä kuitista. Olisi vaan pitänyt hamstrata enemmän. Ja kuiville kantapäille todella hyvä voide on Dermosilin karbamidi-voide, hinta alle 5€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, huh... Siis yli puolet halvempaa kuin Suomessa.. Kiitos vinkistä ;)

   Poista
  2. Meni kommentti tuohon edelliseen vahingossa :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.