maanantai 5. elokuuta 2013

Lindexin Bootcut-farkut


Mulla on ollut hakusessa jo pitkään farkut. Olen tutkaillut netin kautta malleja ja katsellut niitä myös lehdistä. Lopulta aloin hahmottamaan, että millainen farkkumalli mulle ehkä olisi se paras. Tulin itse siihen lopputulokseen, että sellainen missä  on normaali reiden leveys ja lahkeiden piti levetä hieman alaspäin. Sitten värin ehdottomasti piti olla tummat.

Kävin monta kertaa hypistelemässä farkkuja kaupassa ja yritin päästä selville, että mikä malli nyt on millainen. En nähnyt sellaista mallia, mikä mulla oli mielessä. Olisi ehkä pitänyt pyytää jostain kaupasta myyjän apua, koska useinhan heillä olisi ammattitaitoa valita vartalotyypille sopivat farkut, jos siis on oikeassa kaupassa.

Nyt viime viikolla törmäsin Lindexissä  Bootcut-farkkumalliin, joka näytti siltä, että se olisi aika lähellä sitä mitä olen hakenut. Hieman takataskun koko oli pienempi, kuin mitä olin ajatellut, mutta se oli sitten enää pientä.


Halusin farkut, joita voin käyttää korkkareiden kanssa. 


Tässä ne nyt sitten on ja sain ne jopa lyhennettyä.


Puoli vuotta näiden etsimisessä meni, mutta sitten lopulta sinnikkyys palkittiin.

Maiju   


21 kommenttia:

 1. Ah! Ihanat! Ei kerrota kuka lähtee Lindeksiin tilipäivänä ... rakastan bookcutteja!!! Kunnon lahkeet vain (=

  VastaaPoista
 2. PS. Only myy aina leveälahkeisia jos ei muualta löydä .... ja sen mallisia että leveälantioiselle käy. Minulla itselläni on kapea vyötärö mutta lantio niin leveä että ongelmia usein juuri farkkujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä vinkistä. Pitänee käydä katsomassa ;)

   Poista
 3. Mä oon jo pari vuotta ostanu farkut lindeksiltä ja nimenomaan noita bookcutteja. Ne on vaan niin hyvät jalassa :). Hyvän löydön teit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin jatkossa tiedän, että mihin suuntaan. Mä olen oikeasti ihmetellyt, että mistä mä saisin mulle sopivat... ja olin tosi onnellinen näistä ;)

   Poista
 4. Farkut ei olekaan mitkään helpot ostettavat - ja kun sen oman mallin kerran löytää, kannattaa saman tien ostaa useammat;) - minullakin on suosikkimalliani sekä lyhyemmällä että pitemmällä lahkeella mustana, tummansinisenä ja löytyypä yhdet vaaleammatkin.
  Nuo sopivat sinulle kuin nakutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan ole... Mä olen miettinyt pääni puhki jo viime talvesta, että mistä mä löydän... Olin kyllä aika onnellinen, kun sitten löysin nämä ilman apua ;)

   Poista
 5. Farkut ja korkkarit ovat maailman ensteks toimivin yhdistelmä...ikinä en luovu :)
  Itse käytän Very Nice-farkkuja,joita Raumalla myy ihana vaatekauppa Cameo. Ei siellä tarvi itse tietää mitä on ostamassa, myyjät kyl tietää. Aina osuu ja uppoo!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin piti sanomani, et nuo farkut näyttää istuvan tosi hyvin sinulle :)

   Poista
  2. Arja... sä olet kyllä mun idolini... sä oot aina niin tyylikäs ja kannat sun tyylisi niin upeasti. Korkkarit ja farkut... ne vain toimivat.. i like ;)

   Poista
 6. On tosi hyvin istuvan näköiset farkut. :) Minäkin tarvitsisin uudet, kun vaan raaskis ostaa ja löytyis sellaiset hyvin istuvat, jotka ei lökötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vähän munkin ajatus. Nämä olivat juuri sellaiset. Kun en hötköillyt, niin löysin ;)

   Poista
 7. Oi ovatas ne hyvän näköiset! Farkkujen ostaminen on vaikeaa ja ehdottomasti hatunnoston arvoista sinnikkyyttä tuo etsintäsi.

  Minä otan Evanssilta kerta toisensa jälkeen samaa mallia olevat, kun kerran tietää niiden olevan hyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin sultakin jossain vaiheessa kysellä myös vinkkejä. Se on juuri niin totta, että kun löytää sen omansa, niin sitten voi suosia jatkossa suosikkimerkkiään.

   Poista
 8. On tosi ihanat!!! Hyviä farkkuja on tosi vaikea löytää, taidankin käydä Lindexillä katsastamassa, jos löytyisi sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypä katsomassa. Se on niin omasta vartalotyypistä kiinni, että mikä on itselleen se sopiva malli.

   Poista
 9. Kauniit farkut ja ihanan väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En halunnut ihan vaaleita, saattaa olla, että alemman kuvan värisävy vähän valehtelee... Lahkeiden väri ehkä enemmän totuutta.

   Poista
 10. Tosi hyvä malli sinulle....mäkin tykkäisin, mutta löytyyköhän kokoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä taisi olla suurin tuumakoko 34 ainakin tuolla myymälässä. Mitä se nyt sitten taas vastaakaan muiss mitoituksissa.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.