lauantai 24. elokuuta 2013

Pitsiä ja "virittäytymistä jouluun"

Torstain työasuksi valikoitui aika rento asu syystä, että piti valita asu, joka soveltuu aktiivisen päivän eri vaiheisiin. Lisäksi mä olin  kuin "jyrän alle jäänyt" edellisen päivän treeneistä, joten piti valita helposti kuljettavat kengät, jotta ei liikkuminen olisi helpompaa.

Varoitan jo nyt, että jos potee  "jouluyliherkkyyttä" niin asukuvien jälkeen mainitsen sanan joulu, joten ei kannata jatkaa lukemista sen jälkeen.

Mulla oli siis lyhyt työpäivä ja lähdin "omille asioilleni" jo klo yhden jälkeen. Pikaisesti piti ruokatunnin alkuun ottaa parit asukuvat.
Tämän lyhyen työpäivän jälkeen suuntasin Tiimarin joulun lanseeraustilaisuuteen Katajanokalle. Näin upeissa maisemissa pääsimme tutustumaan seuraavan joulun trendeihin.


Katajanokalla Tiiliholvin tiloissa oli joulun tunnelma jo ylimmillään. Kirjoitan jossain vaiheessa tästä tilaisuudesta enemmän korttigalleria-blogissani.


Skoolasimme alkuun joululle.Hienosti oli myös minut huomoitu, vaikka olinkin ainoa "ruokarajoitteinen".


Ruokapöytäkin oli katettu joulun tunnelmiin.


Paljon siis mahtui tuohon torstaipäivään. Aiemminhan jo kirjoittelin Taiteiden yön osuudesta, johon siis kiiruhdin tämän tilaisuuden jälkeen.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos sini, vähän ilme muuttuu, kun vaihtaa alle laitettavan puseron väriä.

   Poista
 2. Muistelen, että vuosi sitten sulla taisi olla yliannostus jouluun, muistanko väärin?
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii.. joo taisi olla niin, että en edes joulun aikaan kestänyt kuulla sanaa joulu, kun olin sitä "hössöttänyt" kirjan muodossa varmaan vuoden putkeen ;)

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihana tuo sinun pitsipaita!! Tosi ihana! <3 Ja JOULU!!! <3 Ei oo parempaa. Just eilen sanoin kaverille puhelimessa, että "ai että mä tykkään syksystä, ainut vuodenaika josta mä oikeastaan pidän, niin ja joulusta, mut se ei oo vuodenaika" :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna... pitsipaita on ostettu Prismasta. Niitä oli sielä valkoisena, mustana, lohenpunaisena ja vaaleankeltaisena. Kovasti vielä viime viikolla mietin, että pitäisköhän joku toinenkin väri ostaa. Niin on ihana tuo kuvio tuossa paidassa.

   Poista
 4. Tosi kiva ja raikas asu. Vai joulun aloitusta :) Henkisesti pitää kai alkaa varautumaan syksyyn ja sitten jouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Olosuhteiden pakosta oli pakko jo tutustua jouluun

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.