perjantai 2. elokuuta 2013

Smoothieta ja patukoita Leaderilta

Keväällä bongasin lehdestä nämä Leaderin Superfood smoothiejauheet, kun ne sitten tulivat sopivasti luontaistuotekaupassa vastaan, niin ostinkin niitä muutaman pussillisen. Nyt kuitenkin sain paketin Leaderilta, jossa oli vähäksi aikaa testattavaa.

Pidän itse työpaikalla aina jotain syötävää, koska keliaakikkona ei välipalaa saa niin helposti hankittua, jos tulee joku yllättävä meno. Tällöin nautin yhden smoothien ennen töistä lähtöä, jotta ei joudu nälkäisenä kulkemaan menoissaan.

Smoothiepusseja löytyy mm. luontaistuotekaupoista, kuntosaleilta ja hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista.Itse testasin ensimmäisenä hedelmäistä makua. 
Sekoitin jauheen pussin ohjeen mukaisesti veden sekaan. Itse sekoitin juoman sauvasekoittimen avulla. Minä sekoitin juomaan muutaman pakastemansikan. Sekaan voi murskata myös jääpalasia, jolloin juomasta tulee kylmää. 


Sain testiin myös proteiinipatukoita. Heillä on proteiinipatukoissa kaksi makua, jotka ovat gluteenittomia. Toinen on isompi tuplasuklaapatukka ja toinen on Protein Delight suklaakuorutteinen ja rapea pähkinäproteiinipatukka. Itse suosin tuota pienempää Delight patukkaa, koska se on kokonsa puolesta enemmän mulle sopivampi.


Kun välistä on hankalaa saada kahviloista gluteenittomia tuotteita, niin patukat on hyvä apu silloin. Niitä voi kantaa käsilaukussa ja nauttia sitten kahvilassa kahvin kanssa ikään kuin väipalana.Himokuntoilijalle molemmat tuotteet ovat hyviä. 

Keliaakikkojen on ollut hankala löytää proteiinipatukoita, joten tämä oli mukava yllätys itselleni, että suomalainen valmistaja oli näitä tehnyt. 

Maiju

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyviiltä tuotteilta :)
  Mikä smoothieissa ja patukoissa lie hiilihydraattimäärät? Mietin et mullakin ois hyvä olla hätävarana laukussa mukana kun työpäivät välillä venyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katson nyt vain yhdestä pussista ei tuosta mango-banaani-ananas jauheesta, siinä on annospussissa hiilareita 36. Tuplasuklaapatukassa on 22 grammaa ja suklaakuorrutteisessa pähkinäproteiinipatukassa on 12 grammaa. Itse näin näitä patukoita Helsingissä Prismoissa ja myös eräässä S-marketissa.

   Poista
 2. Ostin tuota yhtä smoothiejauhetta ja tykkäsin.
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä on hyviä ja ihania hätäruokia töihin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.