keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sydämeni on menetetty....

Mulla on ollut jo pidempää haave. Haave uudesta kamerasta. Minähän kuvaan kaikkea mikä liikkuu ja kaikkea mikä ei liiku. Mulla on ollut jo vuosia Canonin Digijärkkäri, ensin oli Canon EOS 1000D ja nykyään 500D. Vuosi sitten kun ostin IPhonen, niin en enää niin usein jaksanut kantaa digijärkkäriä mukana. Vasta sitten otin sen mukaan kun lähdettiin oikeasti kuvaamaan jotain.

Viime keväänä mä törmäsin Olympuksen kameraan ja siitä lähtien se on ollut mun haaveissani. Syy miksi siihen ihastuin oli ulkonäkö (vain nainen voi ajatella jotain tällaista). Kävin kovia keskusteluja yhden valokuvaajan kanssa, että mikä on kameran tärkein ominaisuus... Mä jankkasin, että ulkonäkö ja sitten tulevat sen muut ominaisuudet. Kun hän koitti jankata mun päähäni jotain muuta. Yritin välistä katsoa muiden valmistajien kameroita, mutta ne ei vaan tuntuneet miltään sen jälkeen kun olin ensisilmäyksellä tähän ihastunut.

Viime viikolla tilasin lopulta Olympus Pen Mini e-pm2 kit kameran.Nyt tuskin maltan odottaa, että ehdin kokeilemaan kameraa oikein kunnolla. 
Tänään olen saanut laitettua asetukset kuntoon ja vain vähän ehtinyt testaamaan. 

Ihanan kevyt kamera.

P.S. Blogiarvonnan suoritin eilen. Onnetar osui tällä kertaa Kotkottimeen ja mummoon. Olen laittanut molemmille blogin kautta viestiä. Onnea voittajille.

Maiju

26 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Wau .... sulla on kyllä pitkälti samanlainen maku kuin minulla. OStin vasta uuden kannettavan, joten aikaa menee vielä jotta saan kanssa kunnon kameran ... pidä hauskaa!

      Poista
    2. Kiitos Julia, koitan pitää ;)

      Poista
  2. Kiva nähdä millaisia kuvia tulee ja minkälaisia eroja huomaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt varmaan viitsii useammin kantaa kameraa mukana kuin ennen.

      Poista
  3. Onnea uudelle kameralle! On tosi söötin näköinen, toivottavasti tulee hyviä kuviakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, että tulee. Olen tätä pitkään tukaillut ja pienestä koosta huolimatta on järjestelmäkamera ;)

      Poista
  4. On kyllä kaunis kamera:) - ja värikin on hyvä. Minähän ostin taannoin Nikonin järkkärin ja jo nyt taitaa kaduttaa - nuo Olympuksen ihanuudet houkuttavat kovasti. Kauneus ja keveys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on vaan plussaa, että kamera on myös kaunis.

      Poista
  5. Mulla on toi kamera hopeanharmaana ja olen tykännyt siitä todella paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä bloggarit tietää ;) Itsekin bongasin tämän jostain blogista ekaa kertaa ja ihastuin heti ;)

      Poista
  6. Hei osasin kommentin laittaa,oli tarpeeksi yksinkertainen meikäläiselle,aiemmin en osannut tuolla toisessa blogissasi.Hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ei ole aina helppoa tuo kommentoiminen ;) Hienoa että osasit Päivi ;)

      Poista
  7. VOi hiisi! Nyt sulla on kyllä kiva kamera!! Tota minäkin himoitsen... Kerro sitten onko miten vaikea/helppo/hyvä käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annu... Mä himoitsin tätä noin puoli vuotta ja tänään olen vain huokaillut. Musta tämä on NIIN ihana. Niin pieni ja kevyt. Kun tänään pyörittelin noita asetuksia, niin en voinut olla huokailematta. Niin ihania ja juuri mulle sopivia toimintoja. Kun mä rakastan taidekuvaamista, niin tällä saa tehtyä myös upeita taidekuvia. Olen NIIN rakastunut tähän.

      Poista
  8. Onnea uudelle kameralle, uskon että on hyvä! Ei se nyt mitään, että ostit kameran sen ulkonäön vuoksi...mulle naurettiin vuosia kun ostin edellisen auton sen kivan rekkarin vuoksi :D Nainen on nainen aina vaan ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se Arja vaan menee... kyllä me molemmat NIIN tiedetään, että mikä on olennaista. Se on sitten vaan plussaa, jos vielä on hyvät toiminnot sen ulkonäön lisäksi ;)

      Poista
  9. Ihana PINKKI kamera. Ja kiitos, olen tosi iloinen arpaonnesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai tämä on siis punainen... mutta ole hyvä, lähtee vasta viikonloppuna postiin, kun on taas vähän hopi, hopi kiirettä ;)

      Poista
  10. Ihanan värinen ja kätevä kuljettaa mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä juuri. Mä olen ihan lovena tähän ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.