maanantai 26. elokuuta 2013

Tallinnassa kukallisissa tunnelmissa

Tajusin viime viikolla, että keväällä ostamani kukalliset housut eivät ole olleet mun jalassani kertaakaan. Syy siihen, että miksi niitä en ole pitänyt on se, että malli ei ole mulle ihan oikea. Nämä ostin keväällä syystä, että halusin a) mustalla pohjalla olevat kukalliset housut b) enkä ollut törmännyt niihin siinä vaihessa oikein missään muualla. No silloin ei voi valita sitä täydellistä mallia itselleen.  Päätin kuitenkin nyt ottaa riskin ja laittaa ne jalkaani.

Ostin viikonloppuna myös mustan bleiserin ja aamulla vaan testasin sitä, mutta vaihdoin sitten lopulta vaan rennosti mustan neuletakin asuun sopivaksi.

  

Ehkä mä vielä vähän keskivartaloa yritän saada trimmattua, niin takki istuu sitten paremmin.


Suuntana tänään oli Tallinna.  Lähdettiin, kun kerrankin mies oli varannut risteilyn ja pyysi mua ottamaan vapaapäivän. Syy oli varmaan se, että meillä oli eilen 29-vuotishääpäivä.Tallinnassa kun käytiin, niin hyvä syy oli käydä myös kenkäostoksilla. Niistä sitten enemmän huomenna.

Huomenna onkin sitten ohjelmantäyteinen päivä. Ensiksi töihin, sitten kirjakustantajan pippaloihin ja sen jälkeen vielä yksi blogitapaaminen noiden messubloggareiden kanssa, jännää.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Ihanat housut ja kyllä ne sopii sulle hyvin.
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lillan, ehkä turhaan olen vaan pitänyt niitä kaapissa.

   Poista
 2. juu ihan turhaa olet näitä jemmannut!
  Kauniit ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu... joo ei ymmärrä, että miksi ne on sinne kaappiin piilotettu, vaikka on ihanat.

   Poista
 3. Kävin tutkailemassa Tallinnan fiiliksiä! Ai tekin suuntasitte sinne hääpäivänä, onnittelut! :) Kauniit kukkapöksyt ja kengälöydöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda. Siellä piipahdettiin, kun pidemmälle ei ehtinyt.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.