sunnuntai 25. elokuuta 2013

Yksittäispakattuja gluteenittomia tuotteita

Kesän alkuunhan sain Gluteeniton Maailma tuotteita testaukseen. Niitä on riittänyt pitkäksi aikaa. Työkaverin pojalla oli rippijuhlat tuloillaan ja hän mietti, että mitä tarjoaisia eräälle sukulaiselleen, jolla on keliakia. Siinä sitten yhdessä vähän mietittiin ja yhtäkkiä mä keksin, että "hei mähän tuon hänelle "maistiaisia" näistä mun testaukseen saaduista tuotteista.

Yksittäispakatut tuotteet on niitä, joita itse aina etsin valikoimista ja olin todella ihastuksissani kun sellaisia sain testiin. Tuotteet ovat ranskalaisia Les Recettes de Celiane tuotesarjaa.  Les Recettes de Celiane -tuotteet myynnissä hyvinvarustetuissa elintarvikeliikkeissä, itse olen näitä nähnyt ainakin City-marketeissa. 

Minusta oli kiva, että työkaverin sukulainen saa hieman vaihtoehtoja kahvipöytään. Aina ei tarvitse kaivella omia eväitä esiin ja on jotain mistä valita. Uskon, että vieras ilahtuu näistä valikoimista.

Lautaselta löytyy kahta eri makua pieniä muffinsseja, mansikkahillokeksiä, kaakaotäytekeksiä, myslipatukka ja aamiaiskeksiä. 


  

Tässä vielä muutamien pakkauksia näytille eli millaisia paketteja sieltä kaupan hyllyltä voi katsella.   
Lisää tuotteista ja niiden tuotesisällöistä, voitte käydä kaatsomassa Gluteeniton Maailman sivustolta.

Maiju

2 kommenttia:

  1. Nuo omenapatukat ovat aivan ihania! Tuli ulkomailta niitä ostettua ennen kuin tulivat Suomessa myyntiin ja ei voi olla kun iloinen, että niitä saa nyt omalta kotipaikkakunnaltakin.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa on kun maistuvia ja gluteenittomia tuotteita tulee koko ajan lisää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.