maanantai 16. syyskuuta 2013

I love me -messujen tuote-esittelyjä

I love me -messut on Pohjois-Euroopan suurin terveys- ja kauneusalan messutapahtuma. 
I love me tapahtumakokonaisuus Helsingin Messukeskuksessa 11.–13.10.2013.

Olen yksi I love messujen virallisista bloggareista sen tiimoilta esittelen nyt blogissani messujen näytteilleasettajien tuotteiden esittelyjä. Esittelen tuotteita, joita olen saanut testiin ja joita olen testannut.

Face Helsinki on messuilla näyttävästi esillä osastolla 6e99. Heillä on osastolla paljon messutarjouksia. Ihonhoitotuotteissa heillä on mm. 1 + 1 paketteja myynnissä (esim. Fijasta kaksi käsivoidetta 3,95 euroa, kaikkiin vartalovoiteisiin suihkugeeli kaupan päälle, päivävoiteisiin yövoide kaupan päälle yms.).

Heidän osastollaan pääsee myös nauttimaan maksuttomista käsihoidoista, kynsien lakkauksesta ja pikameikeistä.  Heillä on myynnissä tuotemerkkejä:  Ziaja, Denova Pro, Paese, Pierre Rene, MIYO ja
KENT.

Itse pääsin testaamaan heidän 50+ päivä- ja yövoiteitaan. Nyt on ensimmäinen testiviikko takana ja hyvältä tuntuu. Voiteet on ihanan tuntuisia ja jättää ihon samettiseksi.Kannattaa siis käydä Face Helsinki -osastolla messuilla. 

Maiju

2 kommenttia:

  1. Nämä messut täytyy laittaa kyllä kalenteriin, kiva että tällaisia järjestetään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muista Nonna osallistua messulippuarvontaan... Se on tuossa pari juttua alempana. Eli ennen tuota Voimaannuttava metsä juttua.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.