perjantai 20. syyskuuta 2013

Juhlimaan Voglian pitsipuserossa

Tänään on iltajuhlaa tiedossa. En ole kauheasti paineita ottanut vaatetuksen suhteen. Ajattelin, että kyllä mä varmaan kaapista jotain löydän. Käytiin kuitenkin tänään Sellon kauppakeskuksessa ja sieltä tarttui mukaan ihan minun näköinen Voglian pitsipusero. Sen mä sitten päätin yhdistää pitsisukkiksiin ja samanvärisiin kenkiin. Siitä se ajatus sitten taas lähti.

Tässä ensiksi kuva puserosta ilman jakkua.


Vähän lähikuvaa. 


Kokeilin asuun mun pitsihihaista "rokkitakkia".Sitten mustaa bleiseriä.  Tähän mä sitten päädyin

  

Lähikuvaa vielä näistä mun kengistä. Nämä kengät on nimeltään "niin minä mieleni pahoitin -kengät". Ostin ne itselleni palkinnoksi kun voitin taisteluni KELA:a vastaan mun keliakiadiagnoositaistelussani ja siihen liittyvässä korvausasiassa. Sen kunniaksi menin ja ostin itselleni nämä kengät. Kannatti taistella ja sain vielä sitten ostaa itselleen sitten palkinnoksi nämä kengät.


Nyt sitten lähden juhlimaan.

Maiju 22 kommenttia:

 1. Kyllä on niiiiin sun näköinen asu, että hyvän hankinnan teit Voglialta!
  Eikö ole hassu juttu, joihinkin vaatteisiin liittyy paljon tunneasioita ja ne muistaa oikeasti vuosienkin jälkeen. Tosin sinun jutustasi ei taida olla vuosia, niin tuliterän näköiset on kengät!

  Toivottavasti on kivat juhlat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkäjuttu on ihan tuore... Olisikohan siitä kuukausi kun nuo tilasin nettikaupasta. Nyt on tarkoitus ensi kertaa laittaa jalkaan. Nauratti, kun mä päätin tilata noi kengät oikeasti ihan vaan siitä syystä, että KELA kumosi oman päätöksensä mun valituksella, johon en olisi uskonut ikinä...luulin, että joudun "taistelemaan" asiasta vuoden.... Siksi mä olin ansainnut mielestäni kengät ja ne sai tuon nimen siitä ;)

   Poista
 2. Noi kengät on kyllä tosi mageet:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä ihastuin niihin kun työkaverini niitä mulle esitteli, että nyt on niin sun näköiset kengät..muutaman viikon niitä hauduttelin ja sitten oli pakko tilata.

   Poista
 3. Onpas hieno lady! Ja kengätkin on upeat - ja vielä gluteenittomat! - hyvä kun valituksesi meni läpi eli oikeus voitti!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät!
  Ja tykkään kyllä tuosta pitsipuserostakin.

  VastaaPoista
 5. Tuo pusero on kyllä ihan kuin olisi sinulle suunniteltu - ja kenkien tarina upea - niinkuin ovat itse kengätkin;)
  Hienoa viikonloppua, Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady of the Mess... Puserosta näin heti, että toi on mun. Kengät naurattavat mua, mä päätin lohduttaa itseäni kengillä, kun sain sen minkä minulle kuului ;) hyvä tekosyy hankkia näin upeat kengät.

   Poista
 6. Voi että mikä pusero, niin sun näköinen! Muutenkin kaunis kokonaisuus, kengät ovat kertakaikkisen ihanat! Mistä tuommoisia kaunottaria saa?

  VastaaPoista
 7. Wow upea maiju ! Kerrassaan kaunis asu ja aivan upeat värit, sopii hyvin sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sara. Tämä puna-lila on niin upea väri.

   Poista
 8. Asu on kyllä niin sinua. Huippua! Mukavia juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juhlat olivat eilen illalla/yöllä. Niin ihanat hääjuhlat ja asu oli hyvä tilaisuuteen.

   Poista
 9. Aivan mielettömän ihana asu ja koko Maiju :) Toi pitsipusero on todella kaunis, ja sopii sekä rokkitakin että jakun kanssa. Ja noi kengät, ei mulla riitä nyt sanoja niitä kehumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Minustakin sopi hyvin molempien kanssa. Musta noi kengät oli ihanat :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.