perjantai 6. syyskuuta 2013

Kynnet taas huollettu

Eilen oli vähän kiireinen päivä, kun piti livahtaa virkistyspäivältäkin vähän liian aikaisin, kun mun kynsihuoltopäiväni osui samalle päivälle kuin tuo työpaikan virkistyspäivä. Enhän mä ollut muistanut meidän virkistyspäivää, kun olin 5 viikkoa sitten buukannut kynsihuoltoni. No asiat tärkeysjärjestykseen eli kynnet on ihan pakko saada kuntoon, silloin kun ne on saatava kuntoon.

Uudet kynnet parempi mieli. Näinhän se menee. Kun saa hyvää palvelua, niin siitä on aina ilo kertoa kaikille.  Siksi mä suuntaan kuukaudesta toiseen nykyään Tapiolaan huollattamaan kynteni. Kynteni laitetaan siis Beauty Artist  studiolla (Facebook-sivut löytyvät täältä).  Kynteni laittaa Jana Banar,  olen sanonut ennenkin, että Jana on Taiteilija isolla T:llä. Aiemmat kynsitaiteilut löytyvät täältä.

Kun juttelimme Janan kanssa niin sain kuulla, että hekin ovat myös I love messuilla. Kerron lähipäivinä, että millaisia tarjouksia heillä on tarjota messuasiakkailleen ja mistä heidät sitten messuilta löytää.

  

Tässä vaiheessa on jo leikattu kasvun verran kynsistä ja hiottu pois vanhat akryylit. 
Tästä se taas alkaa.


Vähän fuksiaa ja vähän lilaa. 


Tästä se alkaa hahmottumaan.


Sitten lisätään vielä vähän kimallusta.Sitten monien vaiheiden jälkeen ollaan jo piirtovaiheessa ja vakaalla kädellä tehdään kuvioita.


Näin kauniista taas en olisi edes osannut haaveilla.


Muistakaa olla kuulolla lähiaikoina, niin kerron, että millaisia messutarjouksia Jana ja Olga teille tekevät. Niistä siis lähipäivinä lisää.

Maiju

20 kommenttia:

 1. Voi kun hienot!
  Ihanat:)
  Hyvää viikonloppua Maijulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu... Mäkin NIIN tykkään näistä ;)

   Poista
 2. Tosi kivat kynnet! Kyllähän kynsihuolto menee muiden menojen edelle, se on tullut todettua itsekin useaan kertaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mä yritin mun esimiehellenikin sanoa, kun jäätiin kiinni livahduksesta ;) No ehkä hän ymmärsi, että kuinka tärkeästä asiasta on kyse ;)

   Poista
 3. Tosi hienot, makeesti liukuvärjätty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin näitä värejä, kun ne niin usein esiintyy mun vaatteissani ;)

   Poista
 4. Joka kerta ihan erilaiset ja kerta toisensa jälkeen upeat kynnet! Ja onpas Janalla itselläänkin hienot ja niin piiitkät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitä aina itsekin yllättyy kun kynnet on valmiit, että wow niistä tuli taas niin hienot. Odota vaan kun tekevät tarjouksensa, niin tilaa heti aika messuille :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kyllä monet osaavat. Jana on kynsiammattilaisten kermaa ;)

   Poista
 6. Waude, mitkä kynnet sulla taas on! Miten ihmeessä Jana pystyy omien kynsiensä kanssa tekemään yhtään mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Jana pystyy ;) Mua hän aina koittaa innostamaan pidempiin kynsiin, mutta kun mä pystyn vain tietyn pituisilla tekemään tiettyjä juttuja... mutta kuuleman mukaan viikossa oppii pidempiinkin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.