keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Papiinan ranteenlämmittimet / I love me -messuilla

Yhteistyökumppanini Papiina I love me -messujen yhtenä näyttteilleasettajana toimitti minulle ihanat Vekki ranteenlämmittimet. Papiina löytyy I love me -messuilta osastolta 6m131.  Papiinan tuotteisiin  voi käydä tutustumasa heidän nettisivuillaan eli täällä. Aiempi Papiinan postaukseni löytyy täältä.

I love me -messuthan siis järjestetään Helsingin messukeskuksessa 11.-13.10.2013. Messut on siis muoti, kauneus ja terveysaiheiset.

I Love me messuilla Papiinalla on myynnissä vaatteiden ja asusteiden mallikappaleita, joiden hinta on -30-50 prosenttia normaalihinnasta. Aletuotteita on rajoitettu määrä ja koko-/värivalikoima on rajoitettu. ns. nopeimmat ehtivät ensin. He ottavat myös vastaan tilauksia omilla väritoiveilla ja omilla mitoilla.

Materiaaleina Papiina käyttää erittäin laadukkaita villa- ja silkkikankaita, joihin he tekevät itse huopaosat. Kaikki tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.

Tuotannosta n. 60 % menee ulkomaille. Hollanti on heillä tällä hetkellä suurin vientimaa. Papiina on toiminut vuodesta 1998 eli heillä on jo 16. vuosi menossa.

Pääsin testaamaan ranteenlämmittimiä jo töissä. Meillä on töissä koneellinen ilmastointi ja lämmittimet ovat siksi kovassa käytössä töissä.


Ranteenlämmittimet sopivat hyvin mun asuuni, johon olin yhdistänyt Tallinnasta ostamani pellavahuivin. Lisäksi työkaverini Tuula toi mulle Turkista juuri tähän huiviin ja ranteenlämmittimiin sopivan laukun. Kaikki siis taas niin täydellisesti toisiinsa sopivat.

Ranteenlämmittimet soivat hyvin myös näihin kynsiinikin.


Ranteenlämmittimille tulee olemaan messutarjous 40 eur/pari. Vekki ranteenlämmittimiä on 23 eri värissä. Ne ovat ns. yhden koon tuote ja tosi suositut mm. päätetyöskentelyssä.

Maiju 


18 kommenttia:

 1. Kivat ranteenlämmittimet - tuollaisia kyllä tarvitsisi minunkin työpaikallani, kun ilmastointi hyrrää täysillä - ja kun ladyn vanhat luut eivät siitä tykkää;)
  Ihanan värikäs olet taas - ja kaikki todellakin stemmaa yhteen.
  Mukavaa loppuviikkoa, Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne vaan niin kivasti lämmittää. En tajua, että miksi se ilmastointi ei ole koskaan sopivalla ;)

   Poista
 2. Ranteenlämmittimet ovat kyllä ihan huiput! Minulla on ystäväni neulomat sellaiset ja ne ovat kyllä kätevät. Samoin löytyy säärystimet jos oikein alkaa paleltamaan.

  Kauniisti sopii kokonaisuus yhteen keskenään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on töissä muutamat rantwenlämmittimet, joita vaihdan tilanteen mukaan ;)

   Poista
 3. Mukava työkaveri, kun toi sinulle värisesi laukun. Itselläni on kynsikkäitä, mutta nuo ranteenlämmittimet saattaisivat ollakin kätevämmät :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla mukava työkaveri, oltiin vähän etukäteen sovittu, että jos löytyy niin voisi tuoda.

   Poista
  2. Olen pe aamulla lähdössä Turkkiin, laukku tai pari olis tarkoitus hankkia, jos osuu mieleiset kohdalle :)

   Poista
  3. Naisen tarvitsee hankkia, kun naisen tarvitsee hankkia. Laukkuja, kenkiä eikä mitään muutakaan ole koskaan liikaa (ellei satuta kysymään miehiltä).

   Poista
 4. Ranteenlämmittimiä en anna enää pois,löytyy kans joka lähtöön ja eri sävyissä. Aivan ehottomat,suosittelen kaikille lämpimästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ne lämmittävät myös kivasti näin syksyllä takin alla, jos puseron hihat on lyhyemmät.

   Poista
 5. Ja kuinka ihanan väriset ne ovat! Ihan kuin sinulle tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä varmaan täytyy sanoa, että ne on minulle tehty ;)

   Poista
 6. Hyvä kun muistutit, mun pitikin kaivaa omat lämmittimeni esille =D Sen lisäksi, että ne lämmittävät, napakat lämmittimet myös tukevat ranteita Mulla on varmaan näppisergonomiassa puutteita tai sitten se on vaan tää vanhuus, kun ranteita kolottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän sen vasta ymmärtää noi kolotukset, kun tätä ikää tulee, mutta me taistellaan ja lämmitellään vähän ranteitamme ;)

   Poista
 7. Hauska idea ! Kyllä olet tyylikkäänä pinkissä asussasi. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Väriä taas vähän elämässä ;)

   Poista
 8. Maiju, miten se on mahdollista, että sulle tuntuu sopivan kaikki värit ; ) Tykkään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, heh Tiina. Mulle sopii kirkkaat voimakkaat värit sekä valkoinen ja musta. Liian hailakat värit eivät sovi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.