maanantai 23. syyskuuta 2013

Vaaleassa pitsipuserossa

Nämä asukuvat ovat jääneet koneen kätköihin. Aina välistä käy niin, että kaikkia asukuvia ei vaan tule laitettua näytille. Ostin joku aika sitten tämän pitsipuseron Flash:sta, sehän on yksi mun lemppariliikkeitäni ollut jo vuosien ajan, enne siis kävin Ruotsissa heidän liikkeissään, mutta nykyään ei tarvitse enää matkustaa sinne saakka. Farkut on niin ikään Ruotsista Joy:sta ja kengät viime kevään löytö K-kengästä.


Kun pitsipaidan alle vaihtaa eri värisen t-paidan,  niin asun ilme muuntuu helposti.


Kuvaajana toimi Anu ja hän halusi vähän taas taivutella minua.


Lähikuvaa mun lempparifarkuistani. 


Lähikuvaa vielä näistä mun farkkukengistäni.


Maiju12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihastuin tuohon Flashin pitsipuseroon kun sen näin. Sitä olisi ollut mustanakin, mutta päädyin tähän vaaleaan.

   Poista
  2. Oikea värivalinta :) Farkkukorkkarit ovat makeet, mut et tainnu yllättyä mun mielipiteestä :D

   Poista
  3. No enhän mä tuollaisen farkkutytön kommentista kauheasti yllättynyt ja tuo vaaleahan väri sua on aina miellyttänyt ;)

   Poista
 2. Voi nuo kengät, nuo ihanat kengät! Oivoi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä jossain vaiheessa ihmettelin, että miten mä olinkaan nämä unohtanut.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Mape. Ihanat on myös kävellä.

   Poista
  2. Mulla on varmaan ihan samalla lestillä kengät, mutta tuon reunusnahan värisenä ja todellakin erittäin hyvät kävellä. Olen tosi paljon niitä käyttänyt ja korko on just passeli arkikäyttöön. Saman tyylisiä kyllä katselen jatkossakin :)

   Poista
  3. Laita Arja joskus ne sun ruusukengät jalkaan ja ota kuva, vaikka feissariin... Mä tahdon nähdä ne ;)

   Poista
  4. Kyllä ne oli NIIN ihanat. Kuten muistelinkin

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.