lauantai 26. lokakuuta 2013

Hulluna hattuihin - hassuihin hattuihin

Kotiuduimme alkuillasta viikon pohjoisen reissun jäljiltä. Lähdimme eilen aamulla ajamaan  Leviltä alas kohti etelään ja ajoimme matkan kahdessa erässä. Eilen istuimme autossa 9 tuntia ja tänään 8 tuntia. Matkan varrellakin tuli kuvattua monenlaisia elämyksiä, joista kerron myöhemmin.

Käytän hyvin harvoin hattuja, mutta jos mä käytän, niin silloin täytyy olla todella kylmä. Silloin kun mä käytän hattuja, niin mulle kelpaa vain kahdenlaiset hatut, sellaiset, jotka ovat kauniita tai sitten sellaiset, jotka on hauskoja.

Tällä kertaa otin mukaan reissuun mun yhden "lempihattuni", jonka mun siskon tyttö on tuonut mulle Lontoosta. Musta se on vaan niin hauska, että se ansaitsi päästä mun mukaan reissuun.

Hatut ovat ehkä hieman huomioita herättäviä, mutta niillä saa hyvin kanssaihmisten kasvoille hymyn. Suosittelen kokeilemaan.Rovaniemen reissulla sitten törmäsin tällaiseen jääkarhuhattuun, mun oli ihan pakko ostaa tämä. Voin luvata, että en liiku tämä päällä yleisillä paikoilla, ellei liikuntapaikkoja lasketa sellaiseksi. 


Mun mies ei voinut katsoa mua ollenkaan, kun häntä alkoi naurattamaan. Sain myös kiellon pitää hattua autossa, koska se estää näkyvyyden ja se on ihan ymmärrettävää.

  

Mulla on yksi ystävä, joka on samanlainen näiden hattujen kanssa, kuin minä. Hänelle tarttui mukaan Rovaniemeltä tämä hattu. Mun oli pakko se itse testata.


Ajettiin sitten Kälviän kautta viemään Heinille Rovaniemen tuliaiset. Sitten meidän oli pakko poseerata kimppakuvassa hattujen kanssa. On kuvassa yksi oikea eläinkin eli Rico, Heinin koira.


Pitäis jossain vaiheessa käydä mun eläinhatut läpi ja katsoa, että mitä eläimiä tuolta hattukasasta löytyykään. Muistaakseni ainakin lammas, karhu ja pupujussi taitaa löytyä.

Tällainen pikapostaus tänään, pitkän reissun jäljiltä.

Maiju

24 kommenttia:

 1. "Hiieman huomiotaherättäviä, ehkä"? Niinkö tosiaan : D? Ihania kaikki tyynni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii.. siis ihan vaan ehkä ;) No täytyy sanoa, että vähän enemmänkin ;)

   Poista
 2. Nosti hymyn huulille ruudun tällä puolenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymy nousee kyllä vastaantulijoiden kasvoille yleensä nopeasti.

   Poista
 3. Ymmärrän miehesi kommentin olla pitämättä hattua autossa, kun kuonokin osui kattoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on hatun kanssa myös vaikea tulla autosta ulos ssmasta syystä :)

   Poista
 4. Aivan ihania hattuja, hyvänmielen hattuja todella! =)

  VastaaPoista
 5. Voi teitä hassuja. Paikallinen Kirppis nimisellä kirpparilla on jotain eläinhattuja huomenna myynnissä. Vien kirppiskamaa sinne ja pitääkin katsoa kuin hauskoja ne on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsopa ja yllätä mut uudella hatullasi repäise ansku.

   Poista
 6. Hauskoja! Täytyy kyllä sanoa että hymy on herkässä kun tuollaiset hattupäät kävelisi vastaan :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä huomasin taas reissulla, että hymyn sain monien kasvoille. Se on niin parasta,

   Poista
 7. Ihanan hauskat hatut ja ilmeisesti lämpöisetkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro vielä mistä kaupasta löysit tuon. Mies menee talvella Leville laskettelmaan, joten voisin toivoa tuliaisiksi :-)

   Poista
  2. Nämä ostin itse asiassa Rovaniemeltä ja Santa Claus Villagesta ja heidän pääkaupastaan.

   Poista
  3. Niin ja on todella lämmin hattu.

   Poista
 8. Hih, olipa hauskoja hattuja :) Mikä oli puolimatkan krouvinne Levin matkalla? Olemme joskus miettineet Leville ajoa, ja se pitäisi kyllä pilkkoa kahteen päivään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolitimme matkamme Kokkolaan, koska se tuntui juuri hyvältä puoliväliltä matkalle. Yhdistämme sitten siitä alaspäin matkaamme Seitsemän sillan reitin, josta sinä varmasti tykkäisit.

   Poista
  2. Seitsemän sillan reitti kuullostaa kivalta! Täytyykin tsekata toi Kokkola vaihtoehto, joten ajattelin että sinne mentäisiin esim. Kuopiossa pysähtyen. Kokkola voisikin olla kiintoisa vaihtoehto.

   Poista
  3. Niin, piti kirjoittaa, että jotenkin ajattelin, että reitti kulkisi Kuopion kautta ei siis niin että poikkeaa sekä Kuopioon että Kokkolaan :))

   Poista
 9. Ihania hattuja! Ymmärrän autossapitokiellon, pitäähän sitä nyt kuskin pystyä keskittymään auton tiellä pitämiseenkin :D

  VastaaPoista
 10. Jääkarjuhattu olis hyvä töissäs kun kerroit siellä olevan vilpoista. Ihan todella hyvä lätsä töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että ne soittais silloin jo mulle apua siellä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.