keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Hulluna kenkiin?

Aivan äskeittäin on avattu uusi nettisivusto, joka on suunnattu aikuisille naisille. Sivusto löytyy osoitteesta http://www.naistenhaku.fi

Minua pyydettiin kirjoittamaan yksi blogipostaus, joka käsittelee aikuisten naisten muotia tai tyyliä. Päätin kirjoittaa suhteestani kenkiin.

Minulle yksi osa pukeutumista on kengät. En ole koskaan oikein tiedostanut tai ainakaan myöntänyt olevani kenkähullu. Kesällä minulla oli tapana ottaa aamuisin asukuvat kännykällä niin, että kuvissa näkyi käyttämäni kengät ja osa asua. Sitten aina aamuisin lähetin kuvan facebook-ystävieni iloksi, ikään kuin "maistiaisena", että mitä tänään on päällä. Eräänä aamuna sitten tuli kommentti, että "sulla on joka asuun eri kengät, että kuinka monet kengät oikein omistat?". Vastaus oli, että  jos multa kysytään niin sopivasti ja jos mieheltä kysytään niin vastaus on liikaa. Sen jälkeen aloin miettimään, että olenko mä kenkähullu?Aiemmin itselleni ei ollut tullut edes mieleeni tämä ajatus.

Tämän seurauksena aloin käymään mun kesän asukuvia läpi ja totesin, että asuun kuin asuun yleensä löytyy mun kaapistani sopivan väriset kengät. Tosin tähän täytyy puolustautua se, että mun perusväreihin kuuluu vain rajoitettu määrä värejä. Värit ovat musta, valkoinen, pinkki, turkoosi, lime ja punainen. Sitten pienessä määrin ehkä jotain muitakin.

Edellenkään en kyllä miellä olevani kenkähullu, vaan mun tyylini vaan on sellainen, että haluan aina kaiken sopivan kaikkeen asussani. Kun vielä rakastan värien käyttöä, niin mulla on mun lempiväreihin sopivia kenkiä, joita on sitten helppo sovitella asuihin.

Tässä vähän kuvia siis tästä mun "kenkähulluudestani":Kyllähän noita asukuvia katsomalla myös huomaa, että samatkin kengät siellä vilahtelee, asu vain on usein vaihdettu toiseen.

Kengät on se, mikä usein asusta huomataan, varsinkin jos niissä löytyy vähän väriä ja asennetta. 

Maiju
10 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus ja kenkäkollaasi!

  VastaaPoista
 2. Laskin pikaisesti, että taisi olla 15 eri kengät kuvissa, eikä tässä oke kaikki. Ups.

  VastaaPoista
 3. Kyllähän kenkiä pitää olla joka lähtöön ja muutamat vielä varalle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja joka asuun sointuvat. Tosin kyllähän mustatkin on ihan ok. Rakastan kyllä kenkiä, joissa on jotain jujua. Niin kuin myös asujakin.

   Poista
 4. Voi mikä kenkä- (ja asu)kollaasi - ihania, värikkäitä, kauniita kenkiä! Sinulla on kyllä ihan oma tyylisi, olet rohkea pukeutuja. Vaikka itsekin olen kenkähullu, mulla on oikeastaan käytössä vain mustaa tai jotain neutraalia väriä - mä olen tylsimys!
  Aurinkoista torstaita, Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan persoonallisia vaatteita ja kenkiä ;)

   Poista
 5. Voin tarjota vertasitukea :) Mun kenkähulluuteni alkoi ihan perusvärisillä mustilla. Jossain vaiheessa,ihan huomaamatta, kaappeihin alkoi hiipiä punaisia, pinkkejä, vihreitä ja riikinkukon värisiä kenkiä. Sitten ei enää riittänyt kaapit vaan oli rakennettava kenkähuone ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta. Kenkähuone kuulostaa hyvältä ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Nonna... Eikä tässä ole kuin murto-osa tämän naisen kengistä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.