lauantai 19. lokakuuta 2013

Matkalle mukaan testaustuotteita

Viime viikon I love me -messuilta jäi käteen paljon testattavia tuotteita. Ajattelin nyt hyödyntää vapaa-aikaani, jota saan loman muodossa. Mikäs sen parempaa kun ottaa mukaan lomalle tuotteita ja testailla niitä kaikessa rauhassa siellä.

Sain myös yhteistyökumppaniltani Gluteeniton Maailmalta heidän uutuustuotteitaan. Mä tykkään niin kovasti gluteenittomissa tuotteissa siitä, että löytyy myös yksittäispakattuja tuotteita ja Gluteeniton maailma onneksi niitä tarjoaa monessa muodossa. Matkalla tällaiset tuotteet on kyllä ehdottomasti parhaimpia. Nyt testailen ensisijaisesti heidän esipaistettuja leipiään. Mä varmaan hihkun onnesta, kun saan uunituoretta leipää, sitä niin harvoin saa, kun ei itse ehdi leipomaan.

Mitä mä siis lomallani testailen?

Sain testiin messuilta terveyssuihkeita. Lisätietoa suihkeista löytyy linkin takaa. Keliakiassa on yleensä hieman näitä vitamiinien imeytymisongelmia, joten katsotaan, että auttaako nämä nestemäiset suihutettavat vitamiinisuihkeet paremmin. Magnesium-suihkeet ruiskutetaan suoraan iholle ja vitamiinisuihkeet sisäisesti. Näitä siis testaan.


Mukaan kannan myös Biozellin hiustenhoitotuotteita, joita myös sain messuilta testiin. Näitä tuotteita myydään päivittäistavarakaupoissa.


Testaan myös Denttabs-hammastabletteja eli hammastahnaa tablettimuodossa. Mielenkiintoinen tuote, tästä myöhemmin testailujen jälkeen lisää. Tämän testin minulle tarjosi Hyvän olon maailma, joka toimii tuotteen maahantuojana. Linkin takaa löytyy lisää tietoa tuotteesta.


Sitten nämä mun ihanat gluteenittomat esipaistetut leivät. Tuskin maltan odottaa tuoreen leivän tuoksua ja makua. Nämä testit siis tarjoaa minulle Gluteeniton maailma. Testituloksia ja lisää infoa leivistä kerron sitten myöhemmin, kun olen tuotteet testannut.
Vielä matkaan lähtee Marvis hammastahnoja useassa eri maussa. Näiden makuun pääsin jo aiemmin ennen messuja. 


Tämä postaus on vähän tällainen pieni välipostaus, joka siis sisältää aika paljon tuote-esittelyä.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Lomalla on aikaa testailla kivoja tuotteita, arkena ei aika aina tahdo riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin ajattelin, nyt on aikaa :)

   Poista
  2. Noi suihkevitamiinit ovat aivan ihania ja niin helppoja ottaa. Olen käyttänyt jo kesästä asti. Ainoastaan tuo monivitamiini ei ole niin hyvänmakuinen kuin tuo B- ja D.

   Poista
  3. Samaa mieltä, monivitamiinin mausta. Toivotaan, että tuo lisävoimaa mausta huolimatta.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.