torstai 17. lokakuuta 2013

Paluu 90-luvulle?

Käytin 80-90-luvuilla aina sähkönsinistä ripsaria. Olisin voinut, vaikka vannoa, että enää ikinä sitä käyttäisi. Kuinka sitten kävikään? No mä näin kesällä jonkun lehtimainoksen, jossa oli sinistä ripsaria, se jäi vähän kummittelemaan mun mieleeni.

Nyt I love me -messuilla mä törmäsin Inglotin osastolla heidän värikkäisiin ripsiväreihin. Mietin hetken ja sitten ostin tuon sinisen. Ajattelin, että mikä ettei, voihan sitä silloin tällöin käyttää.


 Tämä ei kuitenkaan ollut mitenkään niin huomiota herättävää, kuin silloin 90-luvulla. 

 Kivaa vaihtelua aina silloin tällöin, mutta en mä tätä nyt ihan jokapäiväiseen käyttöön ostanut. Käytän sitä silloin tällöin, kun sopii mun asun väreihin.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Ei lainkaan huono valinta tuon kuvasi perusteella. Kiva vaihteluna :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että 90-luvulla tuli vielä vedettyä sähkönsiniset rajauksetkin, nyt ei niitä enää tulisi mieli vetää ;)

   Poista
 2. Moi Maiju, tuon kasarityylin muistan hyvin - ja olen mielenkiinnolla seurannut värillisten ripsareiden uutta tulemista. Itse kuitenkin jätän sen väliin. Ei kiitos enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ensin ajattelin, että ei kiitos enää, mutta sitten vaan oli pakko ;) Eikö muuten ole niin, että Kaarina Suonperä ei tainnut oikein koskaan päässyt eroon tuosta silmämeikistä ;)

   Poista
 3. Minä olen aloittanut meikkauksen sähkönsinisellä silloin 80-luvulla :) Olen monesti miettinyt, että milloinkohan se tulee uudestaan muotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tämä ei ollut niin sähkön sininen kuin oli silloin, mutta saattaahan se olla, että silloin se rajaus teki oman vaikutelmansa.

   Poista
 4. Voi ei, mitä muistoja nyt tulvahti mieleen tästä sinisestä ripsarista.. Mutta tuohan näyttää hyvältä sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sitä nostalgiaa. Varmaan meillä monilla on niitä muistoja tuosta sinisen sävystä ;)

   Poista
  2. Myöskin mulla ollut räpsyttimissä sinistä

   Poista
  3. Kiva, että on muistakin ;)

   Poista
 5. Ihka ensimmäinen ripsivärini (v. 1963) oli sininen Ricils sellanen kakku, josta hinkattiin harjalla väriä ja kaiken huipuksi se harja kastettiin suuhun :D Kaverillekin lainattiin ja siinäpä sylki vaihtoi omistajaa kahteen paikkaan ...suuhun ja silmiin. Ihme, että yleensä on ripset jäljellä !!! Siis apuuuuva, olen käyttänyt puolivuosisataa ripsaria :D Ja käytän varmaan vielä vanhainkodissakin.
  Viime viikolla just huomioin, että sininen on tehnyt paluun ja epäilen suuresti, että tulen ostamaan. Määrätyt vaatteet ja fiilis ja siniset ripset...oi niin mageet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... Arja sä oot niin huippu... Mä uskon kanssa, että mä sulla vielä näen jossain vaiheessa tätä. Mun työkaverikaan ei ensiksi huomannut tätä sinistä ripsaria mun silmissäni... piti sanoa... ja sitten vasta huomasi, joten ei ihan kauhean huomiota herättävää ole.

   Poista
 6. Jos väriä laittaa vain esim. ripsien päihin tai alimmaiseksi ja päihin mustaa niin näyttää varmaan ihan kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin muuten tänään tuota samaa, että jos vähän yhdistäisi siihen mustaa. Pitänee kokeilla.

   Poista
 7. Ai kauheeta, kun tuli nuoruuden sähkönsiniset ripset mieleen =D Ja sitä ripsaria ei laitettu mitenkään kevyesti vaan runsaalla kädellä, jotta varmaan tuli nähdyksi. Toisaalta en tiedä kumpi oli pahempi, siniset ripset vai pikimusta, tahmea huuli"puna" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole kokenut tuollaista mustaa huulipunaa ;)

   Poista
 8. Tosiaankin niin ysäriä :D Käytin silloin vielä sinistä luomiväriäkin aina viisi kiloa per silmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että mulla on näin paljon kohtalotovereita ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.