sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Papiinan lila tunika

Messuviikonloppuna mä menin ja ostin Papiinan alerekistä tämän ihanan tunikan. Mä olen nyt ihastunut heidän tuotteisiin ja tapaan käyttää värejä. Nämä asut vaan niin näyttävät minulta. Kaulaan laitoin H&M:n lilahtava kaulakorun, jossa toistui lilan sävyt.Messujen toisena päivänä kävin vielä kokeilemassa, että heidän vekki ranteenlämmittimiä ja ne olisi olleet kyllä piste ii:n päälle. Olisi näyttänyt aika kivalta, kun sama väri olisi toistunut ranteissa, mikä on tunikan yläosassa. Tällä kertaa ne kyllä jäivät hankkimatta,mutta ehkä ensi kerralla sitten. Papiina on mukana myös Tampereen kädentaitomessuilla. Siellä varmaan sitten ensi kerralla käyn vähän katsastamassa. 


Maiju

8 kommenttia:

 1. Asusi on pirtsakka ja kyllä nuo ranteenlämmittimet ovat kiva lisä. Täytyykin käydä Tampereen messuilla katsastamassa heidän osasto.
  Mukavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, jos väriä kaipaa, niin sieltä löytyy.

   Poista
 2. Kaikki asun osat kenkiä myöten ovat taas niin sinulle sopivia! Ja kyllä ranteenlämmittimet sopivat asuun tosi hyvin! Itse käytin viime talvena aika paljonkin ranteenlämmittimiä (enimmäkseen teollisesti kudottuja) - 3/4 hihojen kanssa lämmikkeeksi ja myös väriä tuomaan.

  VastaaPoista
 3. Liila ja musta on hyvän näköinen pari. Mutta ne ranteenlämmittimet! Tänään mietin, että pitää pakata mukaan. Tietysti asia unohtui, kun selkäni käänsin...Onneksi tulin vielä lukemaan postauksesi, kiitos muistutuksesta =D

  VastaaPoista
 4. Voi kun kaunis kokonaisuus, taas kerran. Ranteen lämmittimet sopivat kyllä kokonaisuuteen hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.