torstai 31. lokakuuta 2013

Pinkki on tuttu ja turvallinen

Vaikka mä käytän muitakin värejä kuin pinkki, niin mut aina mielletään pinkiksi ihmiseksi. Usein kun mulle tarjotaan jotain, niin saatetaan sanoa, että "ikävä kyllä meillä ei ole mitään pinkkiä".  Mä rakastan kyllä muitakin värejä, mutta kyllähän se pinkki on aina niin pinkki. Siinäkin mulla pitää olla se tietty sävy, joka on mun sävyni. Sävy on joko aniliininpunainen tai sitten se on HOT-pinkki. Vaaleammat pinkit sävyt ei ole ihan mun värejäni. No tällä kertaa siis tässä yhdessälempivärissäni meni tämä työpäivä.

Pinkin kauluspuseron päälle laitoin mustan neulepuseron, jossa on hieman vajaamittaiset hihat. Koska ilmastointilaite taas puhalsi töissä kylmää ilmaa, niin pistin nämä mun säärystimet nyt hihatinkäyttöön. Käytin niitä eilenkin vastaavalla tavalla, eilisestä asusta ei vaan tullut otettua kuvia. Kaulassani on taas työkaverini Tuulan tekemä koru.
Jalassani on mun lempparihousut eli Voglian Booscut -housut.  Itse en ehtinyt katsomaan I love me -messuilla Heidi Lihr:n toimiva vaatekaappi luentoa. Nyt huomasin, että sehän olikin videolla, joka löytyy täältä. Kivoja vinkkejä pukeutumiseen ja vaatteiden yhdistämiseen.


Hauskaa loppuviikkoa. Viikonloppua odotellessa.

Maiju16 kommenttia:

 1. Mun oli pakko mennä kopaamaan mun vaatekaappia ja voi kauhistus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi hii... Kyllä mullakin hieman isompi vaatekaappi on kuin tuo Heidin videon vaatekaappi. Pitäisköhän vähän "siivota".

   Poista
 2. Totta, pinkissä on sitä jotain -aina!

  VastaaPoista
 3. Sä vaan olet niin pinkki :) Tosin sulle kyllä varmaan sopii moni muukin voimakas väri, luulisin!?

  VastaaPoista
 4. Sulle niin sopii pinkki. Hämmästyisin varmaan jos sitä ei enään ylläsi nähtäisi, jotenkin se on niin sinun juttusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, näin se vaan on, että mut mielletään pinkiksi, vaikka varmaan yhtä paljon muitakin värejä käytän. On se kyllä ollut aina osa mun elämääni.

   Poista
 5. MItä sitä turhaan hyväksi havaittua vaihtamaan! Pinkki on sun juttu. Toki välillä vaihtelu virkistää ja niinhän sä teetkin : ) Sun päällä on nähty upeita värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Se on varmaan niin, että tasaisesti pinkkiä, limeä ja turkoosia ja sitten vähän muitakin noiden väliin ;)

   Poista
 6. Pinkki sopii sinulle todella hyvin ja se vaikuttaa kyllä olevan se sun juttu! Vaihtelu aina virkistää, mutta on se hyvä, että on tuttua ja turvallista mihin palata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on mulle todellakin se, joka luo turvallisuuden tunteen.

   Poista
 7. Kiva tuo videopätkä...taitaa olla ihan liikaa vaatetta kaapissa. Kiitokset kivasta blogsta, ei vain tule kommenoitua vaikka sitä säännöllisesti seuraankin. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videota katsellessa tuli mieleen, että kuinka monta tuhatta mahdollisuutta onkaan omissa vaatteissa.

   Poista
 8. Kiva piriste tuo pinkki mustan seassa. Noi kengät ovat myös kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät olen ostanut työpaikkahaastattelua varten, kun hain nykyiseen työpaikkaan. Ihanat kengät ja hyvä lesti. Kengät on gaborin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.