maanantai 7. lokakuuta 2013

Remington uutuusmuotoilulaitteet I love me -messuilla

Tällä viikolla esittelen enemmän näitä I love me -messujen näytteilleasettajien eli  yhteistyökumppaneitteni tuotteita. Messuthan ovat jo ensi viikonloppuna eli 11.-13.10.2013 Helsingin messukeskuksessa.

Nyt on esittelyssä Remingtonin uutuus hiustenmuotoilulaitteet, jotka lanseerataan messuilla. Laitteet ovat myynnissä lokakuusta 2013 alkaen. Sain testiin Remingtonin Silk hiustenmuotoilija -laitteen, joka soveltuu hyvin myös lyhyiden hiusten muotoiluun. Remingtonin facebook-sivuilta voi seurata heidän tiedotustaan.


Piti sitten heti kokeilla, että miten tämä toimii. Mielestäni ihana ominaisuus oli jo se, että laite lämpenee 30 sekunnissa. Mutoilijassa on säädettävä lämpötila ja se kuumenee jopa 240 asteeseen. Turboasetuksella suortuvat saadaan taltutettua jopa 30 sekunnissa.
Sitten ei muuta kuin testaamaan laitetta mun itsepäisiin otsahiuksiin.


Remington Lead Hair Stylist Mariela Sarkima antaa Remington-osastolla 6d99 laitteiden käyttöopastusta. 

Nämä laitteet lanseerataan messuilla:

Remington Silk
Ruhtinaallisen punainen Remington Silk -laitesarja on tyylikkäästi muotoiltu. Laitteiden keraamisissa levyissä on lisäksi 3D-silkkipainatus. Sarja sisältää ammattitasoisia laitteita ylelliseen muotoiluun: laitteet auttavat pitämään pörröiset ja lentävät hiukset aloillaan ja jättävät samalla hiukset kauniin kiiltäviksi ja silkkisen pehmeiksi. Keraaminen pinnoite sisältää silkkiproteiineja, jotka saavat hiukset näyttämään ammattilaisen viimeistelemiltä.
Remington Silk Suoristaja/muotoilija
Ylellinen Silk-hiustenmuotoilija on kuumin ja nopein ammattimainen hiustenmuotoilija. Advanced Silk Ceramic, aitoa silkkiä sisältävä 15-kertainen keraaminen kaksoispinnoite, liukuu hiuksissa ilman kitkaa ja takaa silkinsileän lopputuloksen. Muotoilijassa on säädettävä lämpötila, ja se kuumenee jopa 240 asteeseen. Itsepäisimmätkin suortuvat saadaan taltutettua 30 sekunnin turboasetuksella.  Muistitoiminto ja digitaalinen näyttö mahdollistavat yksilöllisen muotoilun.
Remington  Silk Sauvakiharrin

Silk Sauvakihartimen Silk Ceramic -pinnoite 3D-kuvioinnilla takaa silkinsileän lopputuloksen. Sauvakihartimessa on 120–220 °C digitaalinen lämpötilan säätö, ja se on käyttövalmis 30 sekunnissa.

Remington Silk Lainerauta
Ellipsinmuotoinen lainerauta loihtii vaivattomasti upeat lainekiharat. Silk Ceramic -pinnoite 3D-kuvioinnilla takaa silkinsileä lopputuloksen. Laineraudassa on 120–220 °C digitaalinen lämpötilan säätö, ja se on käyttövalmis 30 sekunnissa.

 
Remington Silk Ultimate Styler
Innovatiivinen 4-in-1-kiharrin, jolla onnistuu niin keskikokoiset kuin suuret ja runsaat kiharat, laineet sekä hiusten silotus. Ultimate muotoilijassa on 25 mm:n halkaistu kiharrinosa sekä erillinen osa nauhakiharoita varten. Advanced Silk Ceramic -pinnoite 3D-kuvioinnilla luo kauniit silkinsileät kiharat ja laineet. Muotoilija on käyttövalmis 30 sekunnissa ja lämpenee 230 asteeseen.

Remington Silk Hiustenkuivain
Ammattimaisen suorituskyvyn takana on tehokas 2400W AC-moottori. Kuivaimen nopea ilmavirta (140km/h) mahdollistaa tehokkaan kuivaamisen. Silk Ceramic -pinnoite ja ionigeneraattori takaavat silkinsileän lopputuloksen. Hiustenkuivaimesta löytyy 6 lämpötilaa sekä turbo- että viileäpuhallus.

Saatavuus: Remington Silk -sarjan laitteet ovat myynnissä lokakuusta 2013 alkaen.

Käykäähän tutustumassa.

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.