tiistai 15. lokakuuta 2013

Smoothdog Machine - FoodLabin uusi konsepti

Sain kutsun FoodLabin uuden konseptin kutsuvierastilaisuuteen, jossa paljastettiin, että millainen on heidän uusi konseptinsa. Olin vähän etukäteen kurkkimassa heidän Facebook-sivuillaan ja youtube-videossaan, että mitä sieltä on tulossa. Konsepti kuulosti todella mielenkiintoiselta ja houkuttelevalta. Olimme sopineet Marin kanssa, että menemme sinne yhdessä. Otimme myös yhden kuokkavieraan mukaan eli miehen, jota ei koskaan saa sotkea mun juttuihin eli mun mieheni.

Suurelle yleisölle Smoothdog machine aukea huomenna eli keskiviikkona 16.10.2013.  Paikka on sama siis Helsinki, Citykäytävä.

Uudessa konseptissa he myyvät hodareita ja smoothieita. Hodarit eivät olleet ihan tavallisia, niihin valitaan taas täytteet toiveiden mukaan..  Onneksi he ovat FoodLabissa jo tietoisia mun makumieltymyksistäni ja olivat miettineet jo valmiiksi, että mitä he mulle mahdollisesti tarjoavat gluteenittomana.

Tältä heidän herkut näytti: 


Smoothiet näytti näin herkullisilta ja olivat hyviä. Makuina tänään oli tarjolla mango, mansikka ja pinacolada-hamppu, jos oikein muistan ne. Hyviä makuja kaikki.Tässäkin konseptissa saa siis tehdä valintoja itse.


Minulle tarjottiin tällainen herkullinen gluteeniton hodari. Älkää kysykö, että mitä tämä sisälsi, sillä en enää muista. Sen voin sanoa, että tämä oli ehdottomasti hyvää. Tykkäsin tästä konseptista vielä enemmän kuin enemmästä.


Nyt mun on ihan turha miettiä, että mihin mä menen syömään töiden jälkeen, kun pikkunälkä yllättää. Varmasti jatkossakin FoodLabiin. 

Ihanaa kun edelleenkin heiltä saa myös gluteenittomat versiot. Nami, nami.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuja! Lienee kokeilemisen arvoinen paikka :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä... Käypä joskus työmatkalla vähän maistelemassa ;) Tai sitten me sovitaan ne treffit tuonne ;)

   Poista
 3. Ai miten herkkuja smootheja ja muita naposteltavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Smoothiet olivat taivaallisen hyvää ja tykkäsin myös tuosta hodarista.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.