sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Vähän kevennystä viikonloppuun

Eilen vietin lomapäivää ja mulla oli menoa vasta puolen päivän aikaan. Kun oli edellinen ilta mennyt myöhäiseksi Kluuvin VIP-asiakaspäivillä, niin päätin sitten ottaa vähän vähän rennommin aamupäivän. Ajattelin, että jospa testaisi vaikka I love me -messujen sponsorituotteita, tulisi huvi ja hyöty samalla.

No ei siinä mitään maskit vaan naamaan ja sekkariin 10 minuuttia aikaa. Sitä ennen olin ehtinyt jo laittamaan muutamat palparit hiuksiini, jotta saisin mun otsahiukset kuosiin. No eipä siinä mitään. Hyvinhän se aika siinä menee... Mutta mitä sattuikaan sitten? No ovikello soi... Olin ihan, että "apua", kuka siellä juuri nyt tulee. Kurkistus keittiön ikkunasta... Hitsi Itellan auto oven edessä... Siinä sitten pieni paniikki päällä, että mitä mä keksin päälleni. Pari kierrosta piti vetää pitkin kämppää ja sitten käydä huutamassa oven takana, että "odota vähän". No löytyihän sitä päälleni joku mekko.

Avasin oven sanoin, että "sorry, että kesti ja sorry, että olen vähän tämän näköinen". Nuori postipoika siinä sitten kyselemään, että "oletko sä M... K....?", johon vastasin, että olen. Sitten hän uudestaan kysymään, että "siis olet M... K?" Johon sitten taas toistamaan, että "minäpä minä". Postipoika heitti vielä, että "ai mä luulin M... K:ta ihan toiseksi". En sitten viitsinyt siihen, enää änkyttää, että ehkä et tunnista vaan mua maskin takaa.

Sain sitten pakettini ja sain testattua myös tuotteenkin.
Facebookissa tätä sitten kavereiden kanssa hieman naureskeltiin, että mitä sitä ehkä kaikkea nuo postipojat joutuvat kokemaankaan. Ainakin kun kavereiden juttuja kuuntelee.Nimuen glykolihapponaamio lupaa kuulaan, raikkaan ja sileän ihon.

Aina sitä pitää kaikkea kokeilla. Olisi varmaan pitänyt ottaa ennen ja jälkeen kuvat, että olisi nähnyt vaikutuksen. Pitänee testata vielä jossain vaiheessa uudestaan ja ottaa ne kuvat.
Sekä toivoa, että seuraavalla kerralla voi sitten rauhassa nauttia naamion vaikutuksesta ilman häiriöitä.

Maiju

6 kommenttia:

 1. No eikä, pystyn vaan kuvittelemaan tilanteen.
  Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi mä nauran itselleni koko ajan... Parhaat naurut saa kun nauraa itselleen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No olihan se... tosin mä olen nauranut facebookissa muutamien kavereiden vastaaville. Näitä sattuu ja tapahtuu, kun paketteja tulee koko ajan ovelle ;)

   Poista
 3. Musta tää oli niin hupaisa juttu, ehkä postipoika sai päivälleen jotain ei niin tavallista :-)
  Itse olen kanssa kerran juuri suihkusta tulleena "joutunut" oven avaamaan kun soi, päällä vaan kylpypyyhe kiedottuna...eikä naapurin mies yhtään hämmentynyt!! Se on katos tää ikä jo:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sanon nykyään, että ikä suojelee... ei ole niin väliä, että mitä tekee ja missä esiintyy..... Voi tehdä jo melkein mitä vaan ja laittaa kaikki iän piikkiin ;) Niin ja toinen että naisille on kaikki kuitenkin sallittua ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.