sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Elma-messujen viimeinen päivä

Tänäänkin suuntasin taas Elma-messuille Helsingin messukeskukseen. Olin sopinut messuilevani ystäväni Marin kanssa ja sitten seuraamme liittyi vielä Taru. Messuilla riitti väkeä vielä sunnuntaillekin ihan kivasti. Itsekin messuilin messut melkein loppuun saakka. 


 Sanon aina, että meillä on Suomessa kyllä niin osaavia ihmisiä ja tällaisiin taitajiin törmää sitten usein kädentaitomessuilla. Nyt törmäsin upeaan eläinmaalari Päivi Latvalaan ja hänen upeisiin lehmäaiheisiin tauluihinsa. Niitä katsellessa tuli mieleeni, että kuinka joku osaakin maalata näin upeita tauluja ja kuinka paljon yksilöitä näistä lehmistäkin löytyy. Eikö olekin upeita tauluja? Päivin facebook-sivut löytyvät täältä.

Sitten kävin hakemassa vähän väriterapiaa Figuluksen osastolta. Näistä koruista saa väriterapiaa ja myös kosketusterapiaa. Figulus on tullut itselleni tutuksi Hakaniemen yläkerran myymälästään, jossa olen itse käynyt monta kertaa asiakkaana.  Heidän facebook-sivunsa löytyvät täältä.
TR-ateljee myi ihania hattuja ja huiveja. Näitä löytyy myynnistä myös Tuomaan markkinoilta joulukuussa.


Nämä olivat mun ehdottomat suosikkini.


Sitten mun ostoksiini. Siis arvatkaa vaan pystyinkö vastustamaan tätä hattua? 
Hattu jäi heti ostamisen jälkeen mun päähäni. Kyllä mut aika monta kertaa messuilla pysäytettiin tämän hatun johdosta ja kysyttiin, että mistä mä olen sen ostanut. Lupasin kertoa sen blogissani, joten tässä olkaapa hyvä.

Tätä hattua myy Wannabe.fi sivuilta löytyy tätä hattua muissakin ihanissa väreissä. 


Jos ollaan rehellisiä, niin olisin voinut nähdä itselläni myös muutaman muunkin hatun. 
Tällä kertaa vain pinkki panda lähti mukaani.


Ostin myös pöllökaulakorun, kun halvalla sai. 


Löysin Outlet puolelta myös kynsinauhaöljyä, kun mulla soi koko ajan korvissani mun kynsihuoltaja Janan sanat... öljyä, öljyä, öljyä.... Nyt jokaiseen mahdolliseen laukkuun siis oma öljypullo.
Öljyt mulle myi kynnet.com 


Ostin heiltä myös inkiväärikuorintajauhetta. Ajattelin kokeilla käsikuorintaa tällä. 


Eilen katsastin Venlan tuotemallistoa. Tänään heiltä löytyi ihan mun värinen neuletakki. Neuletakissa toistuu mun kaikki lempivärini eli pinkki, turkoosi ja lime. Tämähän oli sitten pakko ostaa.Ostin myös muutamia kirjoja Hobboksilta, kun myivät kaikki kirjat 10 euroa kappale.

 Noora Shinglerin kirja Marjoja & maskaraa kiinnosti, koska muakin kiinnostaa terveellinen ruokavalio. Tämä kirja on vaan pakko lukea.


Tämä kirja 12 kävelyä Pietarissa kiinnosti sen takia, että mä tahdon käydä Pietarissa. Tahdon sinne kuvaamaan kaikki upeat paikat. Luen tämän ensiksi ja lähden sitten katsastamaan ne paikat livenä.


Hyvä olo ja kauneus kiinnostaa aina. 


Muutama pieni ostos jäi vielä kuvaamatta, mutta ehkä ne tulevat mukaan sitten asukuviin, jossain vaiheessa.  Kivat olivat taas nämäkin messut. 

Oli kiva tavata viikonlopun aikana vanhoja tuttuja ja myös tutustua uusiin ihmisiin. 


Maiju

8 kommenttia:

 1. Messuilla on aina kiva kierrellä! :) Kivoja löytöjä!

  VastaaPoista
 2. Oijoi kun kaikkea kivaa ollut tarjolla! Tuo pipo on ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tykkään piposta. Olisi ollut muitakin houkuttelevia värejä.

   Poista
 3. Tosi kiinnostavia juttuja. Nuo terveysjutut kiinnostaa ja kirjat. Hitsi kun täältä peräkyliltä ei niin vaan pyörähdetä siellä teillä päin. No tammikuun puolessa välissä olen tulossa katsomaan balettia ja olen sen viikonlopun siellä. Pitää katsoa, jos joitain muutakin aktiviteettiä olisi siellä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on taas upeaa väriterapiaa kuvien muodossa. Lillan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kun itse rakastaa värejä, niin pakkohan niitä on aina bongailla messuillakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.