tiistai 26. marraskuuta 2013

Hammastablettien testailua

I love me messuilla tutustuin maahantuojaan, jolta sain testiin muutamia tuotteita. Kun mä haluan kuitenkin aina tuotteet testata ennen kuin (jos) niistä kirjoitan, niin kesti vähän aikaa tämäkin testaaminen. Itse ajattelin, että nämä tabletit ovat omiaan matkakäytössä, niin olen niitä testannut ensiksi meidän Levin reissulla ja nyt viimeksi Tukholman reissulla.

Se etu mikä tässä on normaaliin hammastahnaan verrattuna on se, että näissä ei ole vettä mukana, niin kuin on normaalissa hammastahnassa.Tabletit sisältävät myös fluoria. Jos tabletit, kiinnostavat, niin niistä voi lukea lisää maahantuojan sivuilta. Itse koin näiden käytön käteväksi ja tykkäsin. Tabletit on helppo pakata pieneen rasiaan tai minigrip-pussiin ja ottaa mukaan matkalle tai kantaa mukana käsilaukussa.Itse pakkasin ne tällaiseen pieneen rasiaan, jossa niitä on kätevä kantaa mukana.
Kuinka DENTTABS® tabletteja käytetään.

 • Pureskele yksi Denttabs hampaidenpesutabletti etuhampailla, kunnes rakenne hajoaa ja anna sen sekoittua muutaman sekunnin ajan syljen kanssa paksuksi tahnaksi.
 • Kostuta hammasharja ja ota tahnaa harjaan. Pese hampaat normaaliin tapaan.
 • Käytä pehmeää Denttabs -hammasharjaa. Se on hellävaraisin ikenille ja hampaille sekä paras mahdollinen harja hampaiden kiillottamiseen. 

Jos tuote kiinnostaa, niin jälleenmyyjäluettelo löytyy täältä.

Maiju

2 kommenttia:

 1. Nuohan olisi kätevät lentokoneeseen pitkille lennoille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta nämä on juuri matkalla tosi käteviä. Menee pieneen tilaan kassissa. Ajattelin, että olisi hyvä myös työpaikalle... hätävaraksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.