keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hehkuvan punaisia ruusuja

Tämän syksyn vaatteissa on hyvin paljon kukkakuoseja. Se sopii mulle ihan hyvin, koska mä rakastan kukkakuoseja ja erityisesti ruusuja. Viime viikolla kävin töiden jälkeen ohimennen Lindexissä. Olin jo aiemmin nähnyt jotain vilautuksia Styled by Matthew Williamsonin mallistosta, tiesin, että siitä mallistosta tulen tykkäämään. Kun sitten näin tämän ruusupaitiksen myymälässä, niin se oli sitten taas siinä. Pakko oli käydä sovituskopin kautta ja sen jälkeen kassan kautta. Se oli vaan NIIN pakko.

Minähän olen kerrospukeutuja henkeen ja vereen. Tästä ei näe, mutta tänäänkin oli kolme puseroa päällekkäin. Kannattaa rohkeasti pukea niitä kerroksia päällekkäin, sillä saa asuihin vähän ilmettä ja omaan tyyliinkin voi saada vähän vaihtelua. Rohkeasti siis vain yhdistelemään ja kerrostamaan asujaan.

Vähemmästäkin sitten taas niin naurattaa.


Sitten voi vähän vilauttaa ihan ruusupaitaakin. Musta paita pois.


Ja tällainen sieltä sitten kuoriutui.Sukkikset ostin viikonloppuna Sockdrawerilta.


Syksyyn pitää saada vähän väriä, kun ilmat ovat olleet niin synkkiä. Kyllä tällä puserolla sitä piristystä päivään ja ympäristöön saa.

Maiju

16 kommenttia:

 1. On muuten tosi makee! Tuo ruusupaita tuon mustan paidan kanssa on aivan ihana. Ja sitten pistenä iin päälle nuo kengät. Onpa hieno. Myös minä pidän kukista ja etenkin ruusuista, vaatteissa ja kotona on joka paikassa niitä kukkia - lakanoista lähtien. Ja hajuvesistä yksi on YSL:n Paris, joka on ruusun tuoksuinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mä olen nyt ihastunut tähän mun mustaan neulepuseroon ja etenkin olen ihastunut yhdistämään sen paitapuseron kanssa. Jotenkin vaan toimii. Tässä vielä sopi erityisen hyvin.

   Poista
 2. Ja kun ne kukat ja erityisesti ruusut myös sopii sulle nii hyvin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini...Ruusuja pitää elämässä olla ;)

   Poista
 3. Ihana ruusupaita ja iloinen maiju !!!

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Sinulle on huomenna blogissani haaste :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis tuo ruusupaita, sopii sinulle hyvin. Kenkiesi peräään taas huokailen täällä, jälleen kerran niin kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Työkenkinä olen näitä punaisia pitänyt. Tuo kivasti vähän särmää päivään ;)

   Poista
 6. Pitäisikin tuota kerrospukeutumista harjoitella paljon enemmän, sun päällä nämä näyttävät niin kivoilta ja mukavilta, mutta annas olla kun aamu tulee, ja omasta kaapista pitäisi jotain kehitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonna... ne vaatteet pitää katsoa jo illalla valmiiksi, muuten myöhästyy töistä ;)

   Poista
 7. Ne on ne talvikukat :) Ihana asu, tykkään tällaisesta "melkein musta" -jutuista, joissa on ripaus jotain kirkasta mukana. Ja ihana uusi bannerikuvakin sulla. Mullakin on vaihto ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa, kun vaan saisi aikaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaa väriä on niin kiva tehostaa väreillä. Vaihdoin vaihtelun vuoksi välistä tuota bannerikuvaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.