tiistai 12. marraskuuta 2013

Mustaa tehostettuna punaisella

Viikonlopun kirpparikierroksella löysin kauniin mustan August Silk tunikan, jossa oli katseenvangitsina punainen raita helmassa. Kun näin tunikan, niin tiesin, että se on mun. Olin juuri ostanut mustat sukkikset, joissa oli kivasti punaisia "ruusukuvioita" ja ne sopivat täydellisesti tämän tunikan seuraksi. Töissä kaivoin mun "kenkävarastoani" ja sieltä valikoitui sitten seuraksi nämä punaiset kiilapohjaiset kengät.

Tunikan päälle laitoin vielä mun suojavaatteeni eli mustan neuleliivin ja ilmastointilaitteen tuomaa viileyttä karkotin näillä mun säärystimillä, jotka siis on nykyään mun kämmekkäinä eli lämmittävät käsiä töissä. Taas on kerroksia niin paljon, että ei itsekään aina tajua kerrosten määrää. Musta tuon mustan liivin ihanuus on nuo liivin helmat, jotka liehuvat ja vilahtavat aina sinne ja tänne.

Työkaverini Anu joutui taas kuvaushommiin, kun vakikuvaaja oli poissa. Anu ahdisti mut nurkkaan.Sitten Anu halusi mut työntelemään meidän "ostoskärryjä" vai olisikohan ne kuitenkin asiakirjakärryjä.


Tässä vähän lähikuvaa noista sukkiksista. Nämä on jännät, kuviot eivät tule noin selkeästi esiin, mutta kuvatessa ne sain näkyviin hyvin. Sukkiksissa tuo punainen kuvio näkyy vain tietyssä kulmassa ja valossa. 


Tällainen oli siis mun eilinen asuni. 

Maiju14 kommenttia:

 1. Taas kivan näköinen kokonaisuus. Jotenkin minä nyt olen näköjään ihastunut noihin mustalla pohjalla joku värikäs yksityiskohta -juttuihin. Tuo punainen huulipuna jatkaa hyvin tuota alhaalta ylös jatkuvaa punaisten yksityiskohtien teemaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä en usein muista mainita sitä, että mä sävytän tuon huulipunan usein asun kanssa natsaamaan... Mutta hyvä kun se huomataan sanomattakin... Siitä aiheesta on pitänytkin postata ihan oma postaus ;)
   Mäkin tykkään nyt tästä mustasta ja pienillä väripilkuilla sen tehostamisesta.

   Poista
 2. Kivasti on punaista mustalla , oikein sopivassa määrin !
  Mainiot nuo sukkikset , sulla on aina niin hauskoja sukkismalleja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen löytänyt niin ihanan sukkiskauppiaan, että sieltä käyn nykyään hakemassa suurimman osan sukkiksistani.... Hinta-laatusuhde on kohdallaan tuolla SockDrawerilla.

   Poista
 3. Asuun laittaisin vielä ehdottomasti punaisen hatun.
  Hattuilemisiin,
  Annelie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin huono noiden hattujen kanssa, että voi ikka, että jätän väliin :)

   Poista
 4. Pirteän tyylikästä!

  VastaaPoista
 5. Olisi mukavaa olla työkaverinasi. Ja jännätä aina aamuisin, miten ihanissa vaatteissa tulet töihin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli, kyllähän ne työkaverit välistä vähän sitä jännittää kuulemma ;)

   Poista
 6. Kaunis tunika! Ja mitkä ihanat kengät jälleen kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kahdet punaiset ja nämä on niistä ne toiset. Työkenkiä molemmat.

   Poista
 7. Tästä asusta tykkääm tosi paljon, pieni ripaus dramatiikkaa. Kohtalokas nainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mustakin tämä oli aika toimiva yhdistelmä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.