lauantai 9. marraskuuta 2013

Neuleliivin yhdistäminen asuun

Mulla on ihan selkeästi joku neuleliivibuumi iskenyt päälle tänä syksynä. Liittyy varmaan osana tähän mun kerrospukeutumisintooni. Syksyn myötä on myös musta tullut voimakkaammin esiin pukeutumisessani kuin kesäpukeutumisessa. Kuitenkin haluan aina siihen mustaa lisätä jonkin verran väriä, niin tässä se väri tulee liivissä.  Ihastuin tähän neuleliiviin viikolla kun poikkesin "heräteostoksille" työmatkani varrella alkuviikosta. Joskus tulee vaan pakottava tarve "kierähtää" joku kauppa läpi ja aina se ei tarkoita, että sieltä mukaan jotain tarttuu, mutta tällä kertaa tämä tarttui. Mietin aika usein vaatetta ostaessani, että mihin yhdistän. Tämä yhdistyy hyvin sekä hameen että housujen kanssa. Lisäksi työpaikan ilmastointi vaatii välistä jotain neuletta, joten siksi sain perusteltua itselleni, että tälle on tarvetta.

Koruthan on aina oltava, joten tämän seuraksi laitoin Tuulan tekemät puuhelmet, jotka kiedoin kaksinkerroin kaulaani. Korun oranssi väri toistuu tuossa neuleliivissä.

Neuleliivin kaunis yksityiskohta oli tuossa kiinnityskohdassa. Näihin tunnelmiin tänään.

Hyvää lauantaita kaikille ja onnea kaikille iseille huomisen johdosta.

Maiju

18 kommenttia:

 1. Itse pidän vaattesta joissa on joku pieni juju. Tässä on sitä jotain. Hillitty kokonaisuus jota värittää tuo kiinnityskohta ja värikkäät raidat. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään noista jujuista. Paras asu on sellainen, jossa on jotain pientä kivaa...

   Poista
 2. Kaunis liivi, ja tuo kukka on just se Maiju-juttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa olla. Jotain pientä juttua voi asussa olla, jos ei muuta yllättävää.

   Poista
 3. Kaunis liivi - ja onpahan taas sinunnäköisesi vaate:)

  VastaaPoista
 4. Nätti ja monikäyttöinen liivi.
  Itse yhdistelen usein jonkinlaisen liivin tai neuleen yksinkertaisen paidan päälle. Kesällä pitsiliivejä ja talvella jotain lämpösempää.On ikäänkuin pukeutuneempi olo ;)
  Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu, jossa on kuitenkin vähän väriä !

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
 6. Onpas kertakaikkisen kaunis liivi! Ihan sinun näköisesi!

  VastaaPoista
 7. Mä pidän myöskin neuleliiveistä, pitkistä, lyhyistä, napeilla ja ilman. Tuossa sinun liivissäsi on jotain uniikkihenkistä, siis sellaista, mitä ei joka likalla kadulla vastaan kävele. Kukka on ihana yksityiskohta!

  VastaaPoista
 8. Hyvännäköinen kokonaisuus! Nuo kauniit kirkkaat värit tulevat hyvin esille tuossa mustassa vaatteessa. Tuo kukka on piste iin päälle. Ja kaulakoru myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin jännä, että väriä on vähän, mutta se tulee hyvin esiin /)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.