torstai 28. marraskuuta 2013

Punainen neule ja "kultaiset" korut

Punainen väri on taas mun yksi himoni tänä syksynä. Mitä lähemmäksi mennään joulua, niin sitä enemmän mä haluan sitä käyttää. Toivon, että tämä punainen ei aiheuta kenellekään liiallista päänsärkyä. Yksi vika tässä puserossa oli on se, että se on näitä "jättipuseroita" ja tekee vaan mieli vetää niitä kuvatessa istuvammaksi. Punaisen sävy vaan oli juuri se mistä tykkään, enkä siitä syystä malttanut jättää siitä tuostakaan huolimatta laivan kauppaan. Ostin laivalta myös tuon kullanvärisen kaulakorun, koska se vaan oli niin mun näköinen ja ajattelin, että juuri sopiva punaisten vaatteiden kanssa yhdistelttäväksi. Laukkuhan on Tukholmasta Joy:sta. Mustat pitkikset ovat Voglian mallistoa.
Tällä yhdistelmällä siis mentiin laivalla ja itse tykkäsin ja se riittää aina mulle.

Maiju14 kommenttia:

 1. Kiva vaate taas kerran. Minulla on myös juuri näillä hetkillä alkava ja jouluun jatkuva tarve punaiselle vaatteelle. Varmaan tuo kylmyys ja myös pimeys sekä lähestyvä joulu tekevät sen, että kaipaa energistä väriä. Tuo koru on myös hieno. Tykkään harakkana kaikesta kiiltävästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva huomata, että muitakin harakoita on jäljellä :)

   Poista
 2. Oijoi, mikä punainen! Ihana sävy! Ja korukin on hieno!

  VastaaPoista
 3. Upea punainen väri, joka sopii sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 4. "Punainen väri saa miehet pitämään samoja naisia entistä viehättävämpinä ja seksuaalisesti haluttavampina" Itsekin uskallan käyttää kirkkaan punaisia vaatteita. Myös asusteesi ovat kauniit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en ollut aiemmin kuullutkaan. Tämän jälkeen varmaan kaikki haluavat käyttää punaista väriä ;)

   Poista
 5. Ei aiheuta särkyjä vaikka itse en puhdasta punaista osakaan pitää :) Muiden päällä se on kuitenkin varsin pirteä väri. Mä niin ihailen tuota sun laukkua!

  VastaaPoista
 6. Monenko karaatin ovat ?
  Terveisin,
  Hubba Bubba

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eu enempää eikä vähempää luin 24 karaattia.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.